Μπαχάρ σπόιλερ: Το μεγάλο μυστικό βγαίνει στο φως- Η Παρλά είναι παιδί του Τιμούρ
ozcan soysal
Media

Μπαχάρ σπόιλερ: Το μεγάλο μυστικό βγαίνει στο φως- Η Παρλά είναι παιδί του Τιμούρ

Μπαχάρ: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ και, όπως θα παρακολουθήσουμε, ένα μεγάλο ένοχο μυστικό βγαίνει στο φως. Η Παρλά, η κόρη της Ρενγκίν, μαθαίνει πως είναι παιδί του Τιμούρ, ενώ η Ρενγκίν την ίδια στιγμή τρακάρει και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Ρενγκίν με τον Τιμούρ για πολλά χρόνια διατηρούν παράνομη σχέση και η γιατρός περιμένει στωικά τη στιγμή που ο Τιμούρ θα χωρίσει και θα είναι επίσημα μαζί. Ωστόσο, στα επόμενα επεισόδια θα αποκαλυφθεί πως η Ρενγκίν θυσίασε ακόμη και την επαφή με την οικογένειά της για να είναι με εκείνον. Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, εμφανίζεται στη ζωή της ο Σελίμ, ο αδελφός της.

Bahar: Η Μπαχάρ κάνει το όνειρό της πραγματικότητα αλλά σοκάρει τους Τιμούρ και Ρενγκίν

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-6-(3).jpg

Ο άντρας απαιτεί από εκείνη να υπογράψει ένα χαρτί προκειμένου να του παραχωρήσει τα περιουσιακά στοιχεία που προέρχονται από τους γονείς τους μιας και πολλά χρόνια πριν, όταν ο πατέρας της Ρενγκίν ανακάλυψε πως η κόρη-του είναι με έναν παντρεμένο, της ζήτησε να χωρίσει, αλλά εκείνη επέλεξε να απαρνηθεί την οικογένειά της για να είναι με τον Τιμούρ. Έκτοτε η γυναίκα δεν έχει καμία επαφή μαζί τους. Η Ρενγκίν αρνείται να παραχωρήσει όσα της ζητάει ο αδελφός της, αλλά εκείνος αποφασισμένος να κερδίσει όσα επιθυμεί την απειλεί. Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο καταφτάνει ένας ηλικιωμένος ασθενής με κενά μνήμης. Η Ρενγκίν γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας, όμως αποφασίζει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Βέβαια, η Μπαχάρ έχει καταλάβει πως ο ασθενής είναι ο πατέρας της Ρενγκίν. Αν και δεν γνωρίζει ακριβώς τους λόγους που εκείνη τον αποφεύγει, ξέρει πολύ καλά πως η οικογένεια είναι το παν, ειδικά όταν υπάρχουν στη μέση και σοβαρά προβλήματα υγείας. Χάρη στη δική της μεσολάβηση, η Ρενγκίν αγκαλιάζει ξανά τον πατέρα της, όμως η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο πατέρας της Ρενγκίν χάνει τη μάχη με τη ζωή κι εκείνη καταρρακώνεται, καθώς στερήθηκε πολλά χρόνια την αγάπη του εξαιτίας του Τιμούρ.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-4-(9).jpg

Η γιατρός, όμως, δεν καταφέρνει να πενθήσει τον πατέρα της μιας και ο Σελίμ τής απαγορεύει να παρευρεθεί ακόμη και στην κηδεία του. Μάλιστα, λίγο μετά, ο Σελίμ επανέρχεται στη ζωή της και την απειλεί πως αν δεν υπογράψει τα χαρτιά που θέλει θα αποκαλύψει στην κόρη της, την Παρλά, πως ο πραγματικός της πατέρας είναι ο Τιμούρ. Η Ρενγκίν παίρνει αψήφιστα τον εκβιασμό του και αρνείται, αλλά ο Σελίμ κάνει πράξη όσα λέει. Συναντάει την Παρλά και της ομολογεί όλη την αλήθεια. Η κοπέλα σοκαρισμένη τηλεφωνεί στη Ρενγκίν κι εκείνη παίρνει το αυτοκίνητο και οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσπαθεί να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σπίτι της όπου βρίσκονται ο αδελφός της και η Παρλά και μιλούν. Τρέμει πως ο Σελίμ θα καταφέρει να πείσει την Παρλά για όσα της λέει.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-1-(4).jpg

Η τελευταία, ακούγοντας την αλήθεια, σοκάρεται και ψάχνει να βρει τη Ρενγκίν στο τηλέφωνο. Το σηκώνει, όμως, ένας τραυματιοφορέας, ο οποίος την ενημερώνει πως η μητέρα της είχε ένα τροχαίο και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί, όταν φτάνει η Ρενγκίν σοβαρά τραυματισμένη, όλοι σαστίζουν και ο Τιμούρ αναλαμβάνει να τη χειρουργήσει. Η Ρενγκίν δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και αφού ολοκληρώνεται η επέμβαση μεταφέρεται στην εντατική. Οι ώρες περνούν και τόσο ο Τιμούρ όσο και η Παρλά αγωνιούν. Ωστόσο, τα νέα είναι αισιόδοξα και η Ρενγκίν λίγο μετά διαφεύγει τον κίνδυνο. Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved