Η Μπαχάρ παραιτείται από το νοσοκομείο- Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας
Media

Η Μπαχάρ παραιτείται από το νοσοκομείο- Όσα θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας

Μπαχάρ: Ο Τιμούρ και η Ρενγκίν κάνουν καθημερινά τη ζωή της Μπαχάρ δύσκολη με αποτέλεσμα εκείνη να αναγκάζεται να δηλώσει παραίτηση. Την ίδια στιγμή, η Παρλά ετοιμάζει μία δυσάρεστη έκπληξη στην Μπαχάρ, καθώς θα της στείλει κάτι που θα αποκαλύψει την παράνομη σχέση των δύο πρώτων. Ακόμη, ο Ουράς περνάει χρόνο με τον Εβρέν και ο Τιμούρ εξοργίζεται.

Ένας ιδιαίτερος ασθενής, ο διάσημος επιχειρηματίας κ. Τζιχάν, φτάνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς εδώ και αρκετούς μήνες έχει έντονους πόνους στο στομάχι. 0 πρόεδρος του νοσοκομείου αναθέτει τη φροντίδα του στους δύο καλύτερους γιατρούς του: τον δρ Εβρέν και τον δρ Τιμούρ, ενώ ξεκαθαρίζει σε όλους πως θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και διακριτικοί, αφού ο μοναδικός όρος που έθεσε ο επιχειρηματίας για να νοσηλευτεί είναι να μη διαρρεύσει ποτέ το πρόβλημα υγείας του.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-7-(3).jpg

Οι δύο γιατροί, αφού επιλέγουν τους νοσηλευτές που θα τους βοηθήσουν, συναντούν τον επιχειρηματία και προχωρούν στις απαραίτητες εξετάσεις. Εκείνος, από την άλλη, γνωρίζει την Μπαχάρ και της μιλάει άσχημα και υποτιμητικά. Οι γιατροί, την επόμενη μέρα, ανακαλύπτουν ότι ο ασθενής πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου, όμως διαφωνούν για το ποια ακριβώς θα πρέπει να είναι η αγωγή του. Επιπλέον, όλα πρέπει να γίνουν με άκρα μυστικότητα, καθώς τα ΜΜΕ ενδιαφέρονται πολύ για την κατάσταση της υγείας του κ. Τζιχάν. Αργότερα, ο Τιμούρ ανακαλύπτει ότι η κόρη του όχι μόνο δεν σταμάτησε να κάνει παρέα με την κόρη της Ρενγκίν, αλλά πλέον η Παρλά έρχεται και στο σπίτι τους και η παράνομη σχέση με τη μητέρα της κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Ένας ασθενής ζητάει την απομάκρυνση της Μπαχάρ

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-6-(1).jpg

Ο πρόεδρος του νοσοκομείου αποφασίζει να αφήσει τον ίδιο τον κ. Τζιχάν να επιλέξει ποια μορφή αγωγής θέλει να ακολουθήσει. Ο επιχειρηματίας παθαίνει, όμως, κρίση πανικού και τους διώχνει όλους από το δωμάτιο. Η Μπαχάρ καταφέρνει να τον ηρεμήσει και πιεσμένος συναισθηματικά από την όλη Κατάσταση εξομολογείται τους φόβους του στην πάντα γλυκιά και προσιτή Μπαχάρ. Μάλιστα, η τελευταία τον πείθει να βγουν στην ταράτσα του νοσοκομείου για να μιλήσουν πιο άνετα. Όμως κάποιος τους παρακολουθεί κρυφά και σε λίγο όλη η χώρα μαθαίνει από την τηλεόραση ότι ο διάσημος επιχειρηματίας είναι βαριά άρρωστος! Οι φωτογραφίες του κ. Τζιχάν κυκλοφορούν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλοι κατηγορούν την Μπαχάρ με αποτέλεσμα εκείνη να νιώθει άσχημα.

1720346701325-985771389-BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH-(1).jpg

Παράλληλα, η Μπαχάρ στοχοποιείται από την προϊσταμένη της για ένα λάθος που έκανε και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και διαλυμένη συναισθηματικά. Ακόμη, καθώς βρίσκεται στο γραφείο του Τιμούρ, ο υπάλληλος ενός κοσμηματοπωλείου φτάνει με ένα βραχιόλι και ο γιατρός αναγκάζεται να της το δώσει, αν και προοριζόταν για τη Ρενγκίν. Η Μπαχάρ είναι πολύ χαρούμενη πιστεύοντας πως ο άντρας της, έπειτα από χρόνια, της δείχνει την αγάπη τής αλλά εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί υποχθόνια να τη διώξει από το νοσοκομείο. Εν τω μεταξύ, ο κ. Τζιχάν απαιτεί την απόλυση της Μπαχάρ, καθώς τη θεωρεί αναξιόπιστη πιστεύοντας πως εκείνη διέρρευσε στον Τύπο την κατάσταση της υγείας του.

Ένας άντρας φέρεται βίαια στη Ρενγκίν

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-7-(3).jpg

Ο κ. Τζιχάν συναντάει την Μπαχάρ και της επιτίθεται. Ωστόσο, από την ένταση χάνει τις αισθήσεις του και παθαίνει ανακοπή. Η Μπαχάρ είναι εκείνη που καταφέρνει να τον επαναφέρει, ενώ λιποθυμάει τη στιγμή που βλέπει πως ο επιχειρηματίας επανέρχεται. Ο Τιμούρ και ο γιος της, που βρίσκονται μπροστά στο περιστατικό, της δίνουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο μετά ο δρ Τιμούρ και ο δρ Εβρέν μπαίνουν μαζί στο χειρουργείο για να σώσουν τη ζωή του κ. Τζιχάν. Εν τω μεταξύ, η Μπαχάρ δέχεται σοβαρή επίπληξη για όσα συνέβησαν με τον επιχειρηματία αλλά και για όλα τα υπόλοιπα λάθη που έχει κάνει λόγω απειρίας από την ημέρα που ξεκίνησε στο νοσοκομείο. Η πίεση που δέχεται την επηρεάζει πολύ κι έτσι λίγο μετά ο Τιμούρ τής προτείνει να πάρει μερικές ημέρες άδεια για να ξεκουραστεί.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-4-(3)-(1).jpg

Την επομένη η Μπαχάρ γίνεται μάρτυρας ενός περίεργου περιστατικού. Συγκεκριμένα, βλέπει τη Ρενγκίν να μαλώνει με έναν άντρα, εκείνον να της μιλάει απότομα, να την πιάνει βίαια από το χέρι και τη γιατρό να τον διώχνει. Η Μπαχάρ σπεύδει να της δώσει νερό να ηρεμήσει, αλλά η Ρενγκίν συνεχίζει να της φέρεται απότομα και τη διώχνει.

Η Παρλά εκδικείται την Ρεγκίν

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-1-(1).jpg

Οι ώρες περνούν και ο επιχειρηματίας κ. Τζιχάν έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο και ζητάει να δει την Μπαχάρ. Ο πρόεδρος του νοσοκομείου προσπαθεί να δικαιολογήσει τη γυναίκα και να του πει πως θα τη διώξει άμεσα από την κλινική, αλλά ο επιχειρηματίας κάνει την απόλυτη ανατροπή. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, της λέει ότι π δική της καλοσύνη ήταν που του έσωσε τη ζωή και μάλιστα ζητάει από εδώ και στο εξής να είναι η προσωπική του γιατρός. Η Ρενγκίν ενοχλείται πολύ από αυτούς τους επαίνους και αποφασίζει να αναλάβει δράση: αναθέτει στην Μπαχάρ μία πολύ δύσκολη περίπτωση ασθενούς, ελπίζοντας πως θα αποτύχει και θα αναγκαστεί να φύγει από το νοσοκομείο. Πράγματι, λίγη ώρα μετά, η Μπαχάρ γνωρίζει μία νέα ασθενή, η οποία όμως λόγω του ότι έκανε κάτι πολύ κακό στη ζωή της δεν θέλει να ακολουθήσει τη θεραπεία που της προτείνει η Ρενγκίν τιμωρώντας έτσι τον εαυτό της. Παράλληλα, ο γιος της Μπαχάρ, ο Ουράς, περνάει ένα ολόκληρο βράδυ με τον Εβρέν μιλώντας του τόσο για μία κοπέλα που του αρέσει όσο και για τη μητέρα του.

Το πρωί, όταν ο νεαρός λέει στον Τιμούρ πως δεν γύρισε σπίτι καθώς βρισκόταν με τον Εβρέν, εκείνος ενοχλείται. Λίγο μετά, η Μπαχάρ παίρνει επιτέλους τον πρώτο της μισθό και πανευτυχής ψωνίζει δώρα για όλους και για τον εαυτό της. Ωστόσο, οι εξελίξεις στο νοσοκομείο δεν την αφήνουν να χαρεί για πολύ. Από τη μία, κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται την πραγματική σχέση της με τον δρα Τιμούρ. Από την άλλη, η ασθενής που της ανέθεσε η δρ Ρενγκίν αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη περίπτωση απ’ ό,τι φαινόταν αρχικά. Λίγο μετά, ο Τιμούρ έχει μία συνάντηση με την Μπαχάρ στο γραφείο του. Εκεί, ο γιατρός τής μιλάει ακόμη μία φορά υποτιμητικά και η γυναίκα λυγίζει. Δεν αντέχει άλλο να αντιμετωπίζει μόνο δυσκολίες και για πρώτη φορά τού λέει πως θα παραιτηθεί από το νοσοκομείο. Κι εκείνος αντί να την αποτρέψει την παροτρύνει να φύγει, καθώς λίγο πριν η Ρενγκίν τον χώρισε, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμη να διώξει την Μπαχάρ. Εν τω μεταξύ, π κόρη της Ρενγκίν, η Παρλά, προκειμένου να εκδικηθεί τη μητέρα της, ετοιμάζεται να ξεσκεπάσει με τον χειρότερο τρόπο τη σχέση της με τον Τιμούρ.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-4-(9).jpg

Συγκεκριμένα, η κοπέλα φτιάχνει ένα κολάζ με φωτογραφίες του παράνομου ζεύγους, το οποίο προορίζει να το δώσει δώρο στην Μπαχάρ. Εκείνη, την ίδια στιγμή, συντάσσει την παραίτησή της και την αφήνει στο γραφείο του προέδρου του νοσοκομείου, μαζεύει τα πράγματά της και αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια, καθώς ακόμη μία φορά το όνειρό της να γίνει γιατρός αποτυγχάνει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved