Φινάλε για το The 2Night Show - Το μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

Φινάλε για το The 2Night Show - Το μήνυμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

The 2 Night Show: Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης 10/7.

Ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα στο φινάλε.


«Κυρίες και κύριοι, θέλω να σας πω, χωρίς πολλά λόγια, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Υπέροχη χρονιά, περάσαμε καταπληκτικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν να έρθουν, να ανοίξουν την καρδιά τους και να πουν όλα αυτά που θέλουν», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και συνέχισε:

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Έρχονται & μου λένε γιατί ασχολούμαι & της δίνω αξία, δεν το βλέπω έτσι»

grigoris1.jpg

«Εύχομαι, πρώτα ο Θεός, να είμαστε καλά να επιστρέψουμε εδώ για να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο The 2night Show και πολλές ιδέες που έχουμε σκεφτεί. Τα meetings είναι αλλεπάλληλα, τα κάνουμε όλον αυτόν τον μήνα για να γυρίσουμε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για τον ανταγωνισμό που θα γίνεται πραγματικά χαμός. Μέρες και νύχτες δουλεύουμε εδώ γιατί δεν θέλουμε να είμαστε απροετοίμαστοι. Έχουμε ετοιμάσει καταπληκτικά πράγματα.

Δεν έχουμε ετοιμάσει τίποτα, πλάκα σας κάνω! Δεν ξέρω και αν θα προλάβουμε να ετοιμάσουμε κάτι αλλά πάμε να γυρίσουμε τώρα με το καλό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μου, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου: Αυτή είναι η σχέση του με τον Λιάγκα: Δεν έχει γίνει κάτι μεταξύ μας, αλλά…

Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Είμαι βαθιά πληγωμένος με τη συμπεριφορά της, να είναι καλά»

Αρναούτογλου: Ο Μαργαρίτης τον αιφνιδίασε για τη Ράνια Θρασκιά - Την βλέπεις;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved