Media

Ψυχοκόρες: «Λύγισε» το κοινό με τη σκηνή της συνάντησης των 3 αδελφών- «Αυτό ήταν. Μένει η Βασιλική»

Ψυχοκόρες: Απόψε παρακολουθούμε το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης δραματικής σειράς του ANT1 και οι τηλεθεατές έχουν καθηλωθεί μπροστά από τη μικρή οθόνη. 

Απόψε (11/7), αυτό που περίμεναν όλοι έγινε με τις τρεις από τις τέσσερις αδελφές να συναντιούνται επιτέλους μετά τα όσα πέρασαν.

Ψυχοκόρες - Νεκταρία Γιαννουδάκη: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη φράση μόλις τελείωσα το δοκιμαστικό»

Οι δυσκολίες τις λύγισαν, οι αναποδιές τις θωράκισαν, όμως ποτέ δεν έχασαν την ελπίδα ότι κάποτε θα συναντηθούν.

Όπως είδαμε, ο Σώτος κατάφερε να φέρει κοντά ξανά τη Μαρίκα και το Δεσποινιώ που αν και ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, μπόρεσαν να αντικρίσουν η μία την άλλη, αν και πολλές φορές πίστεψαν ότι δεν θα τα κατάφερναν.

Και σήμερα είδαμε ότι η Φρόσω που εμφανίστηκε ως Ευανθία Νάτση για το σπίτι που θα αγόραζε, κατάφερε να ξανασμίξει με τις δύο αδελφές της.

Αυτή η συγκεκριμένη σκηνή με τη συνάντηση των τριών αδελφών ήταν συγκλονιστική για τους περισσότερους τηλεθεατές. Κλάματα, αγκαλιές και μία απέραντη σιωπή καθώς το μόνο που ήθελαν ήταν να έχουν ξανά μπροστά τους η μία την άλλη. Ζωντανή και δυνατή.

Η συνάντηση αυτή που τόσο πολύ λαχταρούσαν οι τηλεθεατές έγινε, και φυσικά το Twitter πήρε φωτιά από τα σχόλια που πρόδιδαν τη μεγάλη τους συγκίνηση. Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved