Ξένες σειρές α λα Ελληνικά
Media

Ξένες σειρές α λα Ελληνικά

Πέντε από τις νέες σειρές που θα έρθουν στη μικρή οθόνη για το 2024-2025 θα βασίζονται σε ξένο φορμάτ

Ο Τιμωρός

seires-(1).jpg

Είναι μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, σε πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα και σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου.

Η ιστορία είναι η εξής: Ο Μάρκος(Δ.Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπσπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι υπεύθυνοι που καταστράφηκε η ζωή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση !

Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Παίζουν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιώτα Φέστα, Νίκος Γκέλια, Ελεάννα Στραβοδήμου, Μελέτης Γεωργιάδης, Γιώτα Αργυροπούλου κ.α.

Gran Hotel

seires-(2).jpg

Στη λίστα με τις νέες παραγωγές αναμένεται να δούμε την ισπανική σειρά «Gran Hotel», ένα δράμα εποχής, το οποίο είχε προβληθεί παλαιότερα από τον ALPHA, στην πρωτότυπη εκδοχή του. Αυτή τη φορά ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να δημιουργήσει σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη την ελληνική της έκδοση. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης. Η ιστορία είναι η εξής
Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην αρχή του 20ού αιώνα και αφορούν ένα ξενοδοχείο και τα μυστικά των ιδιοκτητών του. Με σκοπό να επισκεφθεί την αδελφή του. ο Χούλιο φτάνει στο ξενοδοχείο που αυτή εργάζεται. Εκεί τον πληροφορούν πως η αδελφή του έχει απολυθεί. Με τη βοήθεια και συνεργασία της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου, ο Χούλιο παριστάνοντας κάποιον άλλον πιάνει δουλειά στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τι συμβαίνει με την αδερφή του, ενώ παράλληλα βρίσκει την πραγματική αγάπη. Μέσα από δυσκολίες και εμπόδια ο Χούλιο και οι σύμμαχοι που έχει αποκτήσει, μαθαίνουν τα μυστικά του Gran Hotel και παλεύουν για m δικαιοσύνη.

Διάφανη αγάπη

1720783347930-84080572-seires-(1).jpg

Ο Alpha έχει στα σκαριά για την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά μια νέα παραγωγή που υπόσχεται δράση, συγκίνηση και μυστήριο. Το φορμάτ της έρχεται από τη γειτονική Ιταλία και πρόκειται για διασκευή της σειράς «La porta rossa» («Η κόκκινη πόρτα»). Τη διασκευή σεναρίου θα κάνει το συγγραφικό ζευγάρι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή και τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Σπύρος Ρασιδάκης. Οσο για το καστ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και αποτελείται από τους: Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Νίκο Ψαρρά, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Αννα Μάσχα, Μιχάλη Σαράντη, Γιώργο Νούση, Μέγκι Σούλι και Θεόβη Στύλλου.

Η ιστορία είναι η εξής. Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ένας παρορμητικός αστυνομικός που δεν ακολουθεί τις διαδικασίες ούτε τις οδηγίες που του υπαγορεύουν οι ανώτεροι του. Τώρα καλείται να λύσει την πιο δύσκολη υπόθεση της καριέρας του αφού αφορά την ίδια τη δολοφονία του. 0 αστυνομικός σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αστυνομικής επιχείρησής που έκανε μόνος του. αλλά αντί να περάσει την κόκκινη πόρτα που οδηγεί ση μετά θάνατον ζωή, επέλεξε να μείνει στον επίγειο κόσμο και να γίνει... φάντασμα για να βρει τον δολοφόνο του. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει παράλληλα να σώσει την εν διαστάσει σύζυγό του που είναι δικαστικός και σύμφωνα με κάποια οράματα που έχει, θα δολοφονηθεί από τον ίδιο δράστη. Στην προσπάθειά του αυτή να βρει την αλήθεια, τον βοηθάει μια 17χρονη μαθήτρια, η οποία ανακαλύπτει ότι μπορεί να επικοινωνήσει με τους νεκρούς. Είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει

Να με λες μαμά

1720783363078-798531577-seires-(1).jpg

Η σειρά είναι βασισμένη στο πρωτότυπο «MOTHER». Στην Ελλάδα, η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί την Ξένια Στασινού, μια επιστήμονα ορνιθολόγο, η οποία ανακαλύπτει ότι ένα κοριτσάκι στο χωριό στο οποίο δουλεύει, η 9χρονη Ιωάννα, κακοποιείται και έτσι αποφασίζει να το απάγει για να το σώσει από τη μητέρα του.

Άγιος Έρωτας

seires-(3).jpg

Ο « Άγιος Έρωτας» είναι μια δραματική παραγωγή εποχής που θα διαδραματίζεται μετά τον εμφύλιο πόλεμο. Τα γυρίσματα θα γίνουν στα Χανιά ή στο Ναύπλιο. Μέχρι στιγμής στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννη Τσορτέκη, Δανάη Παππά, Δημήτρη Παπανικολάου, Ταμίλα Κουλίεβα και Δημήτρης Γκοτσόπουλος
Η ιστορία είναι η εξής

Στο επίκεντρο της ιστορίας θα βρίσκεται ένας παπάς γύρω στα 40 που πηγαίνει απεσταλμένος της εκκλησίας σε νέο τόπο και ο οποίος θα ερωτευτεί την ανήλικη κόρη τού προύχοντα της περιοχής.
Πηγή tv24





DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved