Κοινωνία Ώρα MEGA:  Καλοκαιρινό - Backstage βίντεο από τη φωτογράφιση
Media

Κοινωνία Ώρα MEGA: Καλοκαιρινό - Backstage βίντεο από τη φωτογράφιση

Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνεχίζει να μεταφέρει κάθε πρωί στις 06:00 την πρώτη ολοκληρωμένη εικόνα της ημερήσιας ειδησεογραφίας.

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην παρουσίαση του ενημερωτικού magazino θα εναλλάσσονται η Στέλλα Στυλιανού, ο Νικήτας Κορωνάκης, η Βελίκα Καραβάλτσιου, ο Σωτήρης Μπολάκης, ο Ζήσης Μούσιος, η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη και θα καταγράφουν την επικαιρότητα όπως αυτή διαμορφώνεται καθημερινά.

Φινάλε για Χασαπόπουλο-Βούλγαρη! «Εσύ έμαθα θα πας στην άλλη εκπομπή, δεν θα είσαι εδώ το Σεπτέμβρη»

Για τις ανάγκες της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι φωτογραφήθηκαν στο στούντιο του Τάσου Βρεττού.

Δείτε backstage βίντεο:

«Με ένα μεγάλο χαμόγελο και αυτή είναι η μεγάλη μας ικανοποίηση ότι και αυτή τη χρονιά την ολοκληρώσαμε χωρίς -Παναγία μου- να έχουμε αρρώστιες, χωρίς να έχουμε οτιδήποτε… Να δώσουμε ένα ραντεβού 2 Σεπτέμβρη. Καλό καλοκαίρι να έχουμε, εύχομαι να μην έχουμε φωτιές και αρρώστιες», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στο φινάλε της εκπομπής το πρωί της Παρασκευής (12-07)

1720769546646-345519562-mega.jpg

Και η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε με τη σειρά της: «Ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας εσάς τους τηλεθεατές, γιατί εσείς μα δίνετε τη δύναμη να ξυπνάμε το πρωί. Πρώτα ο Θεός εδώ θα είμαστε μαζί σας, θα ξυπνάμε πάλι νωρίς. Εμείς ανανεώνουμε και τι λέμε κάθε μέρα; Να χαμογελάτε και σας αγαπάμε, καλό καλοκαίρι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved