Ντίνος Σιωμόπουλος: «Αισθάνομαι, όμως, πολύ τυχερός που κατάφερα να κάνω οικογένεια»
Showbiz

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Αισθάνομαι, όμως, πολύ τυχερός που κατάφερα να κάνω οικογένεια»

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ο παρουσιαστής της εκπομπής MEGA Σαββατοκύριακο, μίλησε για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, για τη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό και για την οικογένειά του.

Αυλαία για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, στην οποία οι τηλεθεατές προτίμησαν το «MEGA Σαββατοκύριακο» για την ενημέρωσή τους τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Θεωρείτε ότι έχετε χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό; Σε τι ξεχωρίζετε από τον ανταγωνισμό;

Η αποκάλυψη του Ντίνου Σιωμόπουλου σοκάρει: «Θα με είχε σκοτώσει και εμένα και τα παιδιά μου»

«Ο μεγαλύτερος κριτής για τη δουλειά μας αναμφισβήτητα είναι ο τηλεθεατής και το γεγονός ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό, δηλαδή το “MEGA Σαββατοκύριακο”, αποτελεί τη No 1 επιλογή της ηλικιακής ομάδας 18-54, δείχνει ότι έχουμε χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε να τον ενημερώνουμε με αντικειμενικότητα και σαφήνεια, χωρίς κραυγές και λαϊκίστικες κορόνες. Για την ουσία ενδιαφέρονται οι πολίτες και όχι για επιφανειακά πράγματα. Και, το βασικότερο, ζητούν απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μαζί με τη Στέλλα Γκαντώνα αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε κάθε Σαββατοκύριακο στο MEGA».

Ntinos-Siwmopoylos-Stella-Gkantwna.jpg

Υπάρχει κάποιο μήνυμα τηλεθεατή που σας έχει επηρεάσει ιδιαίτερα;

«Να ήταν ένα καλά θα ήταν. Είναι πολλά τα μηνύματα που με έχουν επηρεάσει και δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ένας πολίτης που αναγκάζεται να στραφεί\ σε ένα τηλεοπτικό μέσο γιατί πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρει το δίκιο του παρουσιάζοντας το πρόβλημά του, δηλώνοντας την ανησυχία του, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για αυτό που βιώνει».

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Όποιος παρουσιαστής αισθανθεί έπαρση είναι καταδικασμένος»

ntinos_siomopoulos_1553852377_2010181898828929162_261648563.jpg

Είστε άνθρωπος που κάνει απολογισμούς; Αν ναι, έχετε κάνει τον δικό σας απολογισμό μέχρι στιγμής; Υπάρχει κάτι που θα αλλάζατε;

«Πρέπει να κάνεις απολογισμούς για να μπορείς να γνωρίζεις ανά πάσα ώρα και στιγμή πού βρίσκεσαι, τι έχεις κάνει λάθος, τι έχεις κάνει σωστό και τι πρέπει να αλλάξεις για να βελτιωθείς εκεί που πιστεύεις ότι έχεις μείνει πίσω ή δεν έχεις πράξει σωστά. Σε ό,τι με αφορά, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στη ζωή μου έχω δουλέψει πολύ. Κανείς δεν μου έχει χαρίσει ούτε ένα ευρώ, ούτε ένα μπράβο, ούτε ένα ευχαριστώ. Ο,τι έχω κερδίσει έχει συμβεί με πολλή δουλειά, προσπάθεια και κόπο. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό και στον δικό μου απολογισμό δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα, που σίγουρα περιλαμβάνονται σε αυτά και λάθη. Αισθάνομαι, όμως, πολύ τυχερός που κατάφερα να κάνω οικογένεια, να έχω μία υπέροχη γυναίκα, την Ντόρη, και δύο μοναδικά πλάσματα, τον Γιάννη και την Αγνή, που καταφέρνουν, όταν τα παίρνω αγκαλιά, να με κάνουν να ξεχνάω οποιοδήποτε πρόβλημα με απασχολεί» , είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος στο ΒΗmagazino.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σιωμόπουλος, η Γκαντώνα και τα ευτράπελα on air: Με το ζόρι εγώ και η Στέλλα δεν σκάσαμε στα γέλια

Ντίνος Σιωμόπουλος: «Παλαιότερα μου είχαν κάνει πρόταση για ψυχαγωγία. Δεν θα έπαιρνα αυτό το ρίσκο»

Ντίνος Σιωμόπουλος: θα λιώσετε! Η πιο τρυφερή στιγμή με τα παιδιά του!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved