Το σόι σου: Οι τηλεοπτικές Σάντρα & Χαρά δίνουν ρέστα στο Tik Tok - Η επική σκηνή που αναβίωσαν
Media

Το σόι σου: Οι τηλεοπτικές Σάντρα & Χαρά δίνουν ρέστα στο Tik Tok - Η επική σκηνή που αναβίωσαν

Το σόι σου: Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το φινάλε της σειράς ωστόσο συνεχίζει να προβάλλεται με την ίδια επιτυχία

Οι τηλεοπτικές κόρες της Βάσως Λασκαράκη και του Μελέτη Ηλία, η Σάντρα και η Χαρά ή όπως είναι τα πραγματικά τους ονόματα η Βάσια Γκολφινοπούλου και η Ηλιάνα Γαλάνη σήμερα είναι δύο εντυπωσιακές νεαρές.

Το Σόι σου: Reunion για τους πρωταγωνιστές της σειράς μετά από 10 χρόνια - Η viral φωτογραφία!

soi.jpg

Η Βάσια που είχε υποδυθεί τη μεγαλύτερη κόρη του τηλεοπτικού ζευγαριού στην κωμική σειρά σήμερα είναι 20 ετών και σπουδάζει στο τμήμα της Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ενώ η μικρότερη τηλεοπτική αδελφή της, η Ηλιάνα τελείωσε το Λύκειο και διαθέτει και δικό της κανάλι στο youtube ενώ και στο Tik Tok κάνουν θραύση.

8fb7db17-_ilianagalani__1698095986_3220184989902699664_2975666750.jpg

Οι δυο τους μάλιστα αναβιώσαν μια από τις πιο ξεκαρδιστικές σκηνές της σειράς με τον γνωστό Tik Toker Τάσο Τσαλούχο στο ρόλο του τηλεοπτικού τους πατέρα «Σάββα».

Δείτε πόσο μεγάλωσαν στο βίντεο

Βάσια: «Ήταν για μένα μια ξεχωριστή εμπειρία, τέσσερα πολύ όμορφα χρόνια που πραγματικά θα τα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή».
Ηλιάνα: «Όλα ξεκίνησαν από την Γρηγορία, που ήταν γραμματέας στο φροντιστήριο αγγλικών και μου είπε ότι είμαι πολύ όμορφη. Μου έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο ενός πρακτορείου και μου πρότεινε να πάω εκεί. Όταν πήγα με ρωτήσαν αν θα με ενδιέφερε να περάσω από οντισιόν για το ρόλο της "Χαράς"».
Βάσια: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να συνδυάσω τα γυρίσματα, το διάβασμα και τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική. Θυμάμαι ότι διαβάζαμε αρκετές φορές μαζί με την Ηλιάνα, πριν μας καλέσουν για γύρισμα, αλλά και στο δρόμο. Οι συμμαθητές μου έβλεπαν τη σειρά και με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα».
Ηλιάνα: «Πήγαινα κατευθείαν στο γύρισμα μετά το σχολείο. Έπαιρνα το ταπεράκι με το φαγητό μου, έτρωγα στο αυτοκίνητο και είχα δίπλα μου το σενάριο της σειράς. Είχα καταλάβει πολλές φορές συμπεριφορές συμμαθητών μου, που πίστευαν ότι είχα "καβαλήσει το καλάμι", αλλά δεν με ενοχλούσε τόσο αυτό».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved