Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Η «φωνή» του Shopping star, λίγο πριν υπογράψει για το πάνελ του «Πάμε Δανάη»
Media

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Η «φωνή» του Shopping star, λίγο πριν υπογράψει για το πάνελ του «Πάμε Δανάη»

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος που για οκτώ ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στο Shopping Star ως η «φωνή» με τα αστεία σχόλια την ώρα της προβολής του, βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει για να είναι από τη νέα σεζόν στη Δανάη Μπάρκα

Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός ο οποίος γράφει και τα κείμενα στο Shopping Star, βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα σε συζητήσεις με το Mega και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Summer's Cool είναι λίγο πριν τις υπογραφές.

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: «Δεν έκανε καλό η αλλαγή της παρουσιάστριας στο Shopping Star»

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος θα σχολιάζει τα γεγονότα της επικαιρότητας. Η παρουσία του στην ομάδα της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή Πάμε Δανάη που θα προβάλλεται από τη νέα σεζόν το μεσημέρι και όχι αργά το πρωί, μιας και πριν θα βλέπουμε τη Φαίη Σκορδά και τη δική της ομάδα, θα έχει καθαρά σχολιαστικό χαρακτήρα και ως stand up comedian, προφανώς θα κάνει μία πιο χιουμοριστική προσέγγιση στα πράγματα.

Μένει να δούμε τις επόμενες μέρες και αν θα πέσουν τελικά αυτές οι υπογραφές μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο... αναβρασμού στην τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved