Ant1: Το gossip-tv στην παρουσίαση του νέου προγράμματος – Οι αλλαγές και οι νέες σειρές
Media

Ant1: Το gossip-tv στην παρουσίαση του νέου προγράμματος – Οι αλλαγές και οι νέες σειρές

Το πρωί της Τετάρτης (17-07) πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των δημοσιογράφων με τον Γενικό Διευθυντή Περιεχομένου του Ant1, Νίκο Χριστοφόρου, για την παρουσίαση προγράμματος για την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025.

Οι αλλαγές πολλές, οι σειρές και τα τηλεπαιχνίδια επίσης πολλά, η ενημέρωση σε πρώτο πλάνο και πάντα με στόχο και όραμα για ένα πρόγραμμα γεμάτο.

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ

Grand Hotel

ant1-(4).jpg

To καστ της σειράς απαρτίζεται από τους: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Καλλιόπη Χάσκα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Τάσο Νούσια, Γιώργο Γεραντιδάκη, Μιχάλη Συριόπουλο, Κόρα Καρβούνη, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Τζώρτζια Κουβαράκη.
Το “Grand Hotel” όπως ανακοινώθηκε προορίζεται για το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, ενώ στη σειρά θα ενταχθούν κι άλλα πρόσωπα

Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά

ant1-(3).jpg

Το καστ του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Η Μάγισσα", την οποία θα παρακολουθούμε δυο φορές την εβδομάδα αλλά σε επεισόδια μεγαλύτερης διάρκειας

Εκτός από τη Μαρία Κίτσου πρόκειται να δούμε τους:
Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.

Παιχνίδια εκδίκησης

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα σειρά η οποία είναι μια προσαρμογή του βρετανικού ψυχολογικού θρίλερ "Doctor Foster". Σε αυτή θα δούμε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Νίκο Κουρή.

VIΠ Καλά Γεράματα

Πρόκειται για μια σειρά που θα χαρίσει στιγμές γέλιου και σε αυτή αναμένεται λοιπόν να δούμε τους: Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Τάσο Χαλκιά, Μαρία Πετεβή, Σταύρο Τσουμάνη, Πάρι Θωμόπουλο, Κώστα Καζάκα, Δημήτρη Μαυρόπουλου, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Άννα Κουτσαφτίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει αποφασιστεί ποιες από αυτές τις σειράς θα προβληθούν πρώτα στον Ant1+

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ant1-(1).jpg

Για 34η σεζόν συνεχίζεται η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα». Η ομάδα που θα πλαισιώνει τον παρουσιαστή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει τόσο στο δελτίο όσο και με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω ενώ φέτος θα τον δούμε και στην εκπομπή «Ενικός», η οποία θα έχει ξανά live κοινό

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σχετικά με τις αλλαγές στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα, αυτές έχουν να κάνουν με την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα. Δεν θα υπάρχει καθόλου η στήλη των ζωδίων ωστόσο η Λίτσα Πατέρα παραμένει στο δυναμικό του Ant1 και είναι σε συζητήσεις.
Σε σκέψεις υπάρχει και μια ακόμη εκπομπή με infotainment περιεχόμενο που προορίζεται για το Σαββατοκύριακο αλλά ακόμη δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο.

Οι εκπομπές που συνεχίζονται είναι

Υγεία πάνω από όλα με τη Φωτεινή Γεωργίου, το Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το 5x5 με τον Θάνο Κιούση, οι Ράδιο αρβύλα αλλά και οι Boomers, ο Εκατομμυριούχος, το Dragons Den που ενδεχομένως να έχουμε προσθήκη νέων ντράγκονς, το 2night show αλλά και το The Road Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο προσωρινός τίτλος για την εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη είναι «S&G» από τα αρχικά τους με τους δυο τους να ξεκινούν γυρίσματα αρχές Αυγούστου. Σκηνοθεσία: Μιχάλης Βογιατζάκης

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Λυδία Φωτοπούλου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Χριστίνα Τσάφου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουτσαφτίκη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Μαρία Πετεβή, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος κ.ά.
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Nikos-Xristoforoy-(Chief-Content-Officer-ANTENNA-GROUP)-Giwrgos-Lebenths-(Managing-Director-ANT1-TV-MAK-TV-ANTENNA-STUDIOS-ANTENNA-GROUP).jpg

Νίκος Χριστοφόρου (Chief Content Officer ANTENNA GROUP) - Γιώργος Λεβέντης (Managing Director ΑΝΤ1 TV, MAK TV, ANTENNA STUDIOS – ANTENNA GROUP)

THE ROAD SHOW - ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μετά από πολλά χρόνια, ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και εμείς μαζί του. Συναντά ανθρώπους σε κάθε τόπο και αναδεικνύει τις ιστορίες τους με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

S&G REUNION (προσωρινός τίτλος)- ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ

Η θρυλική ταξιδιωτική εκπομπή ενώνει ξανά στη μικρή οθόνη τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, μετά από χρόνια. Ο Σάκης και ο Γιώργος μάς προσκαλούν σε μια παγκόσμια γιορτή, που συνδυάζει το πάθος τους για περιπέτεια και την αγάπη τους για τα ταξίδια.

DRAGONS DEN ΙΙΙ

Το «DRAGONS’ DEN GREECE», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, επιστρέφει για 3η σεζόν στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Στον 2ο κύκλο του «DRAGONS’ DEN GREECE», η ομάδα των DRAGONS μεγάλωσε, οι επενδύσεις διπλασιάστηκαν και οι επιχειρηματίες, που αναζήτησαν μια επικερδή συμφωνία με τους Έλληνες επενδυτές, ήρθαν προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις. Ο 3ος κύκλος του Dragons’ Den έρχεται και αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστικός, ακόμα πιο ανταγωνιστικός!

ANT1-NEO-PROGRAMMA-2024-2025.jpg

Αθλητικά

ANT1 / ANT1+

UEFA EUROPA LEAGUE & UEFA CONFERENCE LEAGUE

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί αγώνες του UEFA Europa League και UEFA Conference League έρχονται στο ραντεβού της Πέμπτης για τα επόμενα 3 χρόνια στον ΑΝΤ1, ο οποίος συνεχίζει να είναι παρών στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής (first pick) από τους αγώνες των δύο διοργανώσεων για κάθε αγωνιστική, συμπεριλαμβανομένων των 2 τελικών, για αποκλειστική μετάδοση στην ελεύθερη τηλεόραση.

ANT1 / ANT1+

FORMULA 1

Η Formula 1, τo κορυφαίο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με περισσότερους από 500 εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές και 1,5 δισεκατομμύριο τηλεθεατές παγκοσμίως, θα μεταδίδεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ και στον ΑΝΤ1 και θα μας προσφέρει και πάλι συγκλονιστικές στιγμές. Την ειδική εκπομπή «Formula 1 Show» παρουσιάζουν οι Πάνος Σειτανίδης, Τάκης Πουρναράκης και Μαρία Θωμά.

ΜΑΚ TV

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ - ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ (Scripted format)

Οι πιο εκρηκτικές δικαστικές υποθέσεις, έρχονται στο MAK TV.

Παρακολουθήστε την έκβαση μιας δίκης σε προσομοιωμένες συνθήκες και ζήστε τη δράση της δικαστικής αίθουσας, μέσα από το δικαστήριο της νέας καθημερινής σειράς του ΜΑK TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved