Κώστας Καραφώτης: «Έχω πολύ καλή ανάμνηση από το Fame Story... Είμαι 20 χρόνια στο τραγούδι»
Media

Κώστας Καραφώτης: «Έχω πολύ καλή ανάμνηση από το Fame Story... Είμαι 20 χρόνια στο τραγούδι»

Ο Κώστας Καραφώτης σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη, μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα αλλά και για τα επόμενα σχέδιά του. 

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Summer's Cool και μίλησε για τη δουλειά του, για το ξεκίνημά του, τότε που τον γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story αλλά και για τις συνεργασίες που έχει κάνει και για τις οποίες είναι πολύ περήφανος:

Καραφώτης: «Ήθελα ο γάμος να γίνει σε κλειστό κύκλο, αν και ήθελα να βγω να το φωνάξω»

karafotis.jpg

«Η παραγωγή είναι κάτι που μου αρέσει γενικότερα πάρα πολύ και το έκανα με χαρά» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα το ξανά έκανα γιατί όχι. Το τραγούδι πέρα από το Παρασκευή – Σάββατο και τις συναυλίες, που είναι μία – δυο τη βδομάδα…

Αν είναι κάτι που μου αρέσει και μου αρμόζει, θα το έκανα με χαρά.

Όχι, δεν είναι κάτι που θα έκανα τότε, δεν είχα κάνει κάποια συζήτηση για το Fame Story αλλά έχω πολύ καλή ανάμνηση από το Fame Story.

Ήμουν πολύ τυχερός γιατί αυτό το παιχνίδι μου έδωσε ένα πολύ καλό μπουστάρισμα. Είχα την ευκαιρία να κάνω δίσκο με τον Αντώνη Βαρδή και πολύ ωραίες συνεργασίες αυτά τα 20 χρόνια.

Δεν νομίζω ότι το έχω το κομμάτι της υποκριτικής, πρέπει να το έχεις! Χαίρομαι που κάποια νέα παιδιά θα μάθουν τη βάση του ελληνικού τραγουδιού που μία από αυτές ήταν του Στέλιου Καζαντζίδη».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved