Αρχελάου 5: Η Δραγούμη ανέβασε βίντεο από την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ
Media

Αρχελάου 5: Η Δραγούμη ανέβασε βίντεο από την πρώτη μέρα στα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Σήμερα (17/7) ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς της ΕΡΤ,  με τίτλο Αρχελάου 5 και φυσικά οι περισσότεροι πρωταγωνιστές ήταν παρόντες για τις πρώτες σκηνοθετικές οδηγίες στις σκηνές τους. 

Για όσου δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία κωμική σειρά με τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Αήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση και το έξυπνο χιούμορ της σεναριακής ομάδας, που αποτελείται από τους Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη και Θάνο Νασόπουλο. Το καστ είναι πραγματικά δυνατό αφού σ' αυτό θα δούμε τους Γιάννη Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρη Χιώτη, Άλκηστη Ζιρώ, Γιάννη Καράμπαμπα, Γεράσιμο Γεννατά, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννη Διακάκη και Δημήτρη Πιατά.

Λίγα λόγια για την πλοκή

Μέσα στην... καρδιά της σύγχρονης Αθήνας, ζουν αρμονικά στην ίδια πολυκατοικία πέντε φαινομενικά εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες. Οι ήρωες είναι γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, ωστόσο έρχονται κοντά με αφορμή τη δημιουργία ενός μπαρ, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας που μένουν, στην οδό Αρχελάου 5, στο Παγκράτι. Ιδιοκτήτης του είναι ένας από τους ενοίκους, ο Στέφανος. Προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της γειτονιάς, δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, ενώ συγχρόνως οι ήρωες ζουν όμορφες στιγμές και έρχονται αντιμέτωποι με παράξενα γεγονότα. Όλα αυτά συνθέτουν με κωμικό τρόπο την καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, οι οποίοι εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους... Ο Στέφανος χαρακτηρίζεται από ματαιοδοξία, ο Ορφέας είναι ένας κουλτουριάρης σκηνοθέτης, η Δώρα μία απελευθερωμένη γυναίκα, ενώ η Λυδία άκρως συντηρητική και η Κέλλυ απλώς... αδίστακτη...

Η Ναταλία Δραγούμη ανέβασε σήμερα βίντεο από την πρώτη μέρα γυρισμάτων και έδειχνε πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά που προσδοκεί να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved