Αποκλειστικό – Ο Τιμωρός: Από τη Μουρμούρα μαζί στη νέα σειρά του Alpha!
Media

Αποκλειστικό – Ο Τιμωρός: Από τη Μουρμούρα μαζί στη νέα σειρά του Alpha!

Η Μαρία Χάνου και η Εριέττα Μανούρη δίνουν «ραντεβού» και πάλι στον Alpha.

Μετά τη συμμετοχή τους στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», σε διαφορετικές σεζόν, οι δυο τους θα συμμετέχουν στην πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, «Ο ΤΙΜΩΡΟΣ» σε πρωτότυπο σενάριο του Γιώργου Κόκουβα και σκηνοθεσία Μιχάλη Κωνσταντάτου, μία σειρά με πολλές ανατροπές κι εκπλήξεις, με γυρίσματα στο Μαρόκο και σε άλλες περιοχές, που θα μας καθηλώσει.

Ο τιμωρός: Το πρώτο καθηλωτικό teaser! Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση

xanou-manouri.jpg

Οι δυο τους συνδέονται μέσω οικογενειακών και προσωπικών σχέσεων, ωστόσο οι ζωές τους θα εμπλακούν πολλές φορές. Οι σχέσεις τους δεν θα είναι πάντοτε ρόδινες! Αιτία; Όχι ένας, αλλά δύο άντρες που διεκδικούν με διαφορετικούς τρόπους και για διαφορετικούς λόγους η καθεμία!

Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπσπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

timoro.jpg

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Ο μόνος λόγος για να ζήσει: η εκδίκηση !

Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου.

Ο ΤΙΜΩΡΟΣ - Τον πρόδωσαν όσοι αγαπούσε. Επέστρεψε για να εκδικηθεί!
‘Ερχεται στον Alpha!

Ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Λάλος - Ο Σασμός τελειώνει, ο Τιμωρός έρχεται!

Τιμωρός: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου

«Ο Τιμωρός» της Marvel γίνεται... ελληνική σειρά! Η υπόθεση & ο ρόλος του Δημήτρη Λάλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved