Breakfast@Star: Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή του Star

Instagram / eleni.hatzidou

Media

Breakfast@Star: Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή του Star

Το Breakfast @ Star έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όμως θα επιστρέψει αρκετά διαφορετικό από Σεπτέμβρη, καθώς ένα αρκετά σημαντικό μέλος της χαμογελαστής παρέας αποφάσισε να αποχωρήσει. 

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ανανέωσαν το ραντεβού τους με το τηλεοπτικό κοινό για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, όμως η ομάδα του Breakfast @ Star δε θα είναι η ίδια μετά από μία αποχώρηση - βόμβα!

Συνεχίζουν στο Breakfast@Star Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου; Η επίσημη ανακοίνωση

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (18/7), ένας από τους συνεργάτες του Breakfast@Star δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην όμορφη παρέα από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποχαιρέτησε το κοινό του Breakfast@Star με μία φωτογραφία από την τελευταία εκπομπή της σεζόν, την οποία και κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν είμαι πολύ καλός στους αποχαιρετισμούς, η αλήθεια να λέγεται! Ένας κύκλος σχεδόν 5 ετών ολοκληρώθηκε και έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες και δυνατές στιγμές! Μέσα από το κανάλι του @starchanneltv που «ανδρώθηκα» στην τηλεοπτική μαγειρική και όχι μόνο έχω να θυμάμαι πολλά ωραία πράγματα και μαθήματα που πήρα!», γράφει στην ανάρτησή του ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

Photo-by-Stavros-Varthalitis-on-July-18-2024.-May-be-an-image-of-6-people-sarong-jumpsuit-and-text..jpg

Instagram / stavrosvarthalitis

Διαβάστε επίσης:

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - Η ανακοίνωση on camera

Ξέσπασε ο Ετεοκλής Παύλου: Και από τον Μεσαίωνα, να επιστρέψουμε στο 2024 - Τραγικές οι απόψεις του

Γενέθλια για την Ελένη Χατζίδου: Η on air έκπληξη & τα συγκινητικά λόγια του Ετεοκλή Παύλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved