Η γη της ελιάς: Μετά τον θρήνο έρχεται ο έρωτας- Η Βασιλική στην αγκαλιά του Μιλτιάδη
Media

Η γη της ελιάς: Μετά τον θρήνο έρχεται ο έρωτας- Η Βασιλική στην αγκαλιά του Μιλτιάδη

Νέα αρχή, νέος έρωτας για τη Βασιλική, μία από τις πιο αγαπητές ηρωίδες της Γης της ελιάς ! Μετά από όσα πέρασε, θα καταφέρει να χαμογελάσει ξανά... Η ζωή δεν ήταν ποτέ εύκολη για εκείνη.

Η μητέρα της, η δύστροπη Αρετή, πάντα έδειχνε την αδυναμία της στον αδελφό της τον Στέφανο, ενώ συχνά περιφρονούσε την ίδια. Όταν η Βασιλική ερωτεύτηκε με πάθος τον Φίλιππο, για πρώτη φορά αποφάσισε να ορθώσει ανάστημα, να αψηφήσει το μίσος που χώριζε τις οικογένειές τους και να τον παντρευτεί. Έγινε μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία και αυτό την ωρίμασε ακόμα περισσότερο.

Η γη της ελιάς 4ος κύκλος: Η Αντιγόνη σε πόλεμο με Μάνο και Μαρίνα- Διεκδικεί την κόρη της

elia-vasiliki.jpg

Με τον Φίλιππο ωστόσο πέρασαν από σαράντα κύματα. Η σχέση τους δοκιμάστηκε σκληρά πολλές φορές, ενώ πριν από το τέλος του τρίτου κύκλου είδε τον άντρα που αγάπησε να «μεταμορφώνεται»... Ο τραγικός και εντελώς απροσδόκητος θάνατός του ήταν το μοιραίο χτύπημα που την έκανε κυριολεκτικά να καταρρεύσει. Ξαφνικά βρέθηκε χήρα, να μεγαλώνει μόνη της την κορούλα της. Και παράλληλα έπρεπε να συμπαρασταθεί στη Χάιδω, την πεθερά της, μια γυναίκα που έχασε και τα δύο της παιδιά με φρικτό τρόπο. Η Βασιλική δεν μπορεί πλέον να χαρεί τίποτα. Όπως είδαμε και στο φινάλε της φετινής σεζόν, ακόμα και το ότι βρέθηκε ως καλεσμένη στο γλέντι του γάμου του Τζον και της Αθηνάς την έκανε να νιώσει αφόρητες τύψεις. Σαν να «προδίδει» τη μνήμη του άντρα της.

Εργασιοθεραπεία

Η γη της ελιάς 4ος κύκλος: Η σατανική Νόρα, το κύκλωμα παιδεραστίας & το βρόμικο σχέδιο της στη Μάνη

vasiliki-elia.jpg

Στα νέα επεισόδια η Βασιλική σφίγγει τα δόντια και αποφασίζει να συνεχίσει ακόμα πιο εντατικά τη δουλειά στα κτήματα. Η σκληρή δουλειά την κάνει να ξεχνιέται. Απόλυτη προτεραιότητά της παραμένει η μικρή Στελλίτσα, που θα πρέπει πια να μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Η Βασιλική όμως δεν είναι μόνη. Έχει δίπλα της έναν καλό φίλο, έναν φύλακα άγγελο που τη στηρίζει διαρκώς από τη στιγμή που έχασε τον άντρα της. Ο Μιλτιάδης είναι εκεί σε κάθε δυσκολία, κάθε φορά που η θλίψη την κυριεύει. Βέβαια είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της, και ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο έμπιστος φίλος του, ο Παρασκευάς. Όσο ζούσε ο Φίλιππος, ο Μιλτιάδης ποτέ δεν θα επιχειρούσε να την πλησιάσει, αν και είχε, υπονοήσει πως τη θεωρεί την τέλεια σύντροφο.. . 'Όταν όμως ο Φίλιππος πέθανε, συγκλονισμένος και ο ίδιος από τον χαμό του καλού του φίλου, άρχισε να της συμπαραστέκεται σε ανθρώπινο επίπεδο.

miltiadis.jpg

Ο Μιλτιάδης σεβάστηκε το πένθος της Βασιλικής και σε καμία περίπτωση δεν θα τολμούσε να την πλησιάσει ερωτικά τη στιγμή που εκείνη θρηνούσε για τον Φίλιππο. Η νεαρή γυναίκα όμως βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και αρχίζει να στέκεται ξανά στα πόδια της. Εκτιμά την ακεραιότητα του Μιλτιάδη, αλλά και το ότι ήταν δίπλα της σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε. Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά...

Ερωτική εξομολόγηση

Ο Παρασκευάς, βλέποντας τον φίλο του να βασανίζεται, τον πιέζει να μιλήσει επιτέλους στη Βασιλική. Εκείνος αρχικά διστάζει. Όμως, όσο περνά ο καιρός και η νεαρή κοπέλα δείχνει να συνέρχεται ψυχολογικά, ο Μιλτιάδης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να της ανοίξει την καρδιά του. Η Βασιλική σοκάρεται και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Τρέφει συναισθήματα για εκείνον, αλλά παράλληλα βασανίζεται από τις τύψεις. Πιστεύει πως, αν προχωρήσει τη ζωή της στο πλευρό κάποιου άλλου άντρα, θα είναι σαν να προδίδει τη μνήμη του Φίλιππου.

Η γη της ελιάς 4ος κύκλος: Ο Ισίδωρος λυγίζει και χάνει τα πάντα- Η Χάιδω δήμαρχος

miltiadis-fi-elias.jpg

Παράλληλα, αισθάνεται ενοχές και απέναντι στη Χάιδω, γιατί φοβάται πως δεν θα εγκρίνει αυτή τη σχέση, ότι θα είναι επικριτική απέναντί της. Τελικά η Βασιλική αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα και να κοιτάξει μπροστά. Παραδίδεται στα συναισθήματά της για τον Μιλτιάδη και έτσι ένα νέο ειδύλλιο αρχίζει να ξετυλίγεται στη Μάνη, με τη Βασιλική να ερωτεύεται ξανά και να ελπίζει σε καλύτερες μέρες. Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Οι πρώτες εικόνες από τη νέα σεζόν – Η Ιουλία νύφη στο πλευρό του Στάθη

Γη της Ελιάς: Μένει επιτέλους έγκυος - Παθαίνει σοκ και δεν θέλει με τίποτα να το δεχτεί

Η Γη της Ελιάς: Μάνος και Στάθης δίνουν μάχη για τη ζωή τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved