Αυλαία για το «Σήμερα»: Τα πειράγματα Οικονόμου σε Παυλόπουλο & ο αποχαιρετισμός: «Καλή αντάμωση»
Media

Αυλαία για το «Σήμερα»: Τα πειράγματα Οικονόμου σε Παυλόπουλο & ο αποχαιρετισμός: «Καλή αντάμωση»

Αυλαία έριξε σήμερα η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο να αποχαιρετούν τους τηλεθεατές. 

Αν και ο Άκης Παυλόπουλος θα είναι και αύριο και την Κυριακή στο πόστο του στο κανάλι καθώς είναι η σειρά του για ενημέρωση τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, μετά φεύγει και εκείνος για διακοπές.

Εκτός εκπομπής ο Οικονόμου: «Είχαμε κάνει τάμα για την Εθνική, για να πάρει το εισιτήριο για Παρίσι»

pavlopoulos-oikonomou.jpg

Οι δύο δημοσιογράφοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν από κοινού το τηλεοπτικό κοινό, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την εκπομπή «Σήμερα» που παρουσιάζουν από κοινού για τις 26 Αυγούστου, οπότε και θα σημάνει την τρίτη σεζόν που βρίσκεται στον αέρα με αυτή τη σύνθεση η συγκεκριμένη εκπομπή.

Ο Δημήτρης Οικονόμου πάντως, δεν παρέλειψε να πειράξει το έτερον τηλεοπτικό του ήμισυ, ζητώντας να γίνει... δημοψήφισμα για το αν θέλουν και του χρόνου οι τηλεθεατές να βλέπουν τον Άκη Παυλόπουλο δίπλα του, με τον τελευταίο να δέχεται την... πρόκληση για την επόμενη σεζόν.

Οι δύο δημοσιογράφοι αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές με την ευχή για ένα όμορφο καλοκαίρι ξεκούρασης και διακοπών. Δείτε το βίντεο παρακάτω με στην αποφώνηση της εκπομπής τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved