Να με λες μαμά: Η παιδική κακοποίηση στους δέκτες μας- Η μάνα ξεσπά στην κόρη
Media

Να με λες μαμά: Η παιδική κακοποίηση στους δέκτες μας- Η μάνα ξεσπά στην κόρη

Να με λες μαμά: Η Χρύσα είναι μια γυναίκα που έχει βιώσει στο πετσί της την κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος της και τώρα αναπαράγει το ίδιο πρότυπο και στο παιδί της, την Ιωάννα.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη μάνα και την κόρη της νέας δραματικής σειράς του ALPHA «Να με λες μαμά».

Να με λες μαμά: Η Ξένια είναι αποφασισμένη να σώσει την 8χρονη Ιωάννα

Δήμητρα Βλαγκοπούλου: Η βραβευμένη ηθοποιός ερμηνεύει τη Χρύσα

H Κατερίνα Βλαγκοπούλου στο 76th Locarno Film Festival πέρυσι στην Ελβετία.

Foto ALESSANDRO LEVATI

Η βραβευμένη ηθοποιός Δήμητρα Βλαγκοπούλου θα εμφανιστεί σε έναν απαιτητικό ρόλο στη μίνι κοινωνική δραματική σειρά του ALPHA «Να με λες μαμά», που σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος. Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Χρύσα, μια γυναίκα που βρίσκεται σε μια τοξική, κακοποιητική σχέση η ίδια και, εξαιτίας της βίας που έχει υποστεί στη ζωή της, αναπαράγει αυτή τη βία στο παιδί της, αφού δεν υπάρχει ένα προστατευτικό πλαίσιο.

Η Δήμητρα Βλαγκοπούλου.

Foto ALESSANDRO LEVATI

Η Δήμητρα Βλαγκοπούλου είναι η νικήτρια του βραβείου α' γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της Κάλιας στο «Animal» της Σοφίας Εξάρχου στα 15α Βραβεία «Ιρις» της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, που απονεμήθηκαν στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Δεν είναι μάλιστα η πρώτη βράβευση της ηθοποιού γι' αυτή την καθηλωτική της ερμηνεία, καθώς έχει αποσπάσει επίσης το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο, αλλά και το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας, εξ ημισείας με την Τζοάνα Άρνοου, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Η Βλαγκοπούλου έχει μια σημαντική διαδρομή στο σανίδι. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου, έχει τιμηθεί και με το θεατρικό βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» (2020), ενώ, ως απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, έχει μια κίνηση που της επιτρέπει να μεταλλάσσεται πάνω στη σκηνή. Τα τελευταία 10 χρόνια μάλιστα έχει ερμηνεύσει πάνω από 20 θεατρικούς ρόλους.

Ναυσικά Κοκοτά: Η 9χρονη που θα μας κλέψει την καρδιά

Η μικρή πρωταγωνίστρια της σειράς Ναυσικά Κοκοτά είναι μόλις 9 χρόνων και θα σας κλέψει την καρδιά. Πρόκειται για ένα κορίτσι της ηλικίας της, χαρούμενο, γλυκό, πανέξυπνο, κοινωνικό και ταλαντούχο. Η ερμηνεία της θα σας αγγίξει και θα σας συγκινήσει, αφού στο «Να με λες μαμά», που καταπιάνεται με την παιδική κακοποίηση, η Ναυσικά υποδύεται τη μικρή Ιωάννα με τρόπο αφοπλιστικό και βαθιά αληθινό. Απέναντι από την κάμερα μετατρέπεται στην Ιωάννα, η οποία κακοποιείται από τη μητέρα της και τον σύντροφό της, μέχρι που η Ξένια (Μαρία Κίτσου) βρίσκεται στον δρόμο της και τη βάζει στην καρδιά της.

Στόχος και ανάγκη ζωής της Ξένιας γίνεται η προστασία αυτού του αθώου και απροστάτευτου κοριτσιού. Επιθυμία της είναι να τη μεγαλώσει σαν δικό της παιδί και να της προσφέρει τη θαλπωρή και την αγάπη που της αξίζουν. Θα καταφέρει η Ξένια να προσφέρει στην Ιωάννα όλα αυτά που έχει ανάγκη; Θα μπορέσει να ξεπεράσει τα κοινωνικά, αλλά και τα νομικά εμπόδια; Πηγή: Τηλεραμα

Διαβάστε επίσης:

Να με λες μαμά: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φιλόδοξη νέα σειρά του Alpha

Να με λες μαμά - Μαρία Κίτσου: «Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω να περάσω σημαντικά μηνύματα»

Μαρία Κίτσου: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της για το ρόλο της στη νέα σειρά «Να με λες μαμά»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved