Media

Ηλέκτρα: Κρυφά πάθη και μυστικά έρχονται στο φως- Όσα θα δούμε στον 2ο ανατρεπτικό κύκλο

Ηλέκτρα:Η δραματική σειρά εποχής Ηλέκτρα επιστρέφει τον Σεπτέμβριο από τη συχνότητα της EPT1 με τον δεύτερο και πιο ανατρεπτικό κύκλο επεισοδίων.

Η «Ηλέκτρα» προβλήθηκε την περασμένη σεζόν στην απογευματινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης και γρήγορα κερδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι, η σειρά πήρε το πράσινο φως για ακόμη μία σεζόν προβολής και πριν από μερικές ημέρες οι συντελεστές της ξεκίνησαν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων.

Το σίριαλ, το οποίο να θυμίσουμε είναι βασισμένο σε μια ιδέα της συγγραφέως Ελένης Καπλάνη, σε σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη και σενάριο των Μαντώς Αρβανίτη και Θωμά Τσομπάνη, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένο μιας και στο ήδη υπάρχον καστ προστίθενται νέα πρόσωπα, όπως η Αλεξάνδρα Παντελάκη, που θα υποδυθεί τη Δέσπω Καραβά, η Ηλιάνα Μαυρομάτη, την οποία θα δούμε στον ρόλο της Αγνής Ντούτση, αλλά και ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Αλέξη Μπόγρη

Τα νέα επεισόδια- Τι θα δούμε στο νέο κύκλο

Το σκληρό φως του ήλιου φωτίζει το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως: 0 καθρέφτης γυρνάει ανάποδα. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα και αδελφό, θα γίνει από θύμα θύτης. Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Αντίθετα, ο Νικόλας, σε ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας.

Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα, μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο. Η Ηλέκτρα, ο Σωτήρης, ο Παύλος, η Νεφέλη και ο Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, να αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Όλοι τους έρμαια της μοίρας, μα και των επιλογών τους. Καθένας στον πόνο του, καθένας στη μοναξιά του, μα και στην οργισμένη εκδίκησή του... Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει; Τι θα απομείνει; Ραγισμένες ψυχές, σκόρπια κομμάτια χάους, που μονάχα ένα χέρι θεϊκό θα μπορέσει να συναρμολογήσει.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε να βγαίνουν στο φως ένοχα και σκοτεινά μυστικά που έμειναν κρυφά για χρόνια και τους πρωταγωνιστές τους τώρα να έρχονται αντιμέτωποι με αυτά, αλλά και νέα πάθη, που προκαλούν έναν κυκεώνα εξελίξεων και αναταραχών. Οι νέοι χαρακτήρες μπλέκουν με τους κατοίκους της Αρσινόης και νέες συναρπαστικές ιστορίες ανοίγουν. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Ηλέκτρα: Η ανατρεπτική συνέχεια της συγκλονιστικής σειράς έρχεται στην ΕΡΤ1 τη νέα σεζόν!

Η Μαρία που έγινε Κάλλας:Η νέα βιογραφική σειρά με τη σκηνοθετική σφραγίδα της Όλγας Μαλέα στην ΕΡΤ1

Αρχελάου 5: Αυτή είναι η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ1

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved