Realities, talent shows και τηλεπαιχνίδια στον ΣΚΑΪ
Media

Realities, talent shows και τηλεπαιχνίδια στον ΣΚΑΪ

 Realities, talent shows και τηλεπαιχνίδια θα πρωταγωνιστήσουν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν, μονοπωλώντας το πρόγραμμα του καναλιού, που ρίχνει όλο το βάρος του στις συγκεκριμένες κατηγορίες. Κάποια από αυτά θα τα δούμε για πρώτη φορά στο κανάλι ενώ αυτά που έχουν ήδη προβληθεί θα επιστρέψουν ανανεωμένα.

Exatlon

SAKIS-KATSOULIS.jpg


Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ ποντάρουν πολλά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, που είναι περιπετειώδες όπως το «Survivor», αλλά βασίζεται περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι. To «Exatlon» έχει ήδη προβληθεί με επιτυχία σε Μεξικό, Κολομβία, Τουρκία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ουγγαρία και στο ισπανόφωνο κανάλι των ΗΠΑ Telemundo. Πρόκειται για ένα reality από το οποίο λείπει μεν το κομμάτι της επιβίωσης, όχι όμως και της έντονης δράσης. Στο παιχνίδι συμμετέχουν επαγγελματίες αθλητές, αλλά και celebrities, οι οποίοι διαθέτουν αθλητικές ικανότητες και σωματικές δεξιότητες. Στην αρχή οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Στο φινάλε ένας άντρας και μια γυναίκα στέφονται πρωταθλητές και παίρνουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Την παραγωγή υπογράφει ο Ατζούν Ίλιτζαλί, τα γυρίσματα θα γίνουν στον Άγιο Δομίνικο και ο επικρατέστερος για την παρουσίαση -μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές- είναι ο Σάκης Κατσούλης.


Tempting Fortune

GIANNIS-TSIMITSELIS.jpg


Ένα ακόμη φιλόδοξο πρόγραμμα εξασφάλισε το κανάλι για τη νέα σεζόν, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο αγγλικό Channel 4. Είναι κι αυτό παραγωγή της Acun Medya και θυμίζει το «Asia Express», αφού συνδυάζει την εξερεύνηση με την επιβίωση. Οι 12 παίκτες που θα συμμετέχουν θα βρεθούν σε έναν εξωτικό προορισμό για να ζήσουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Το οδοιπορικό τους θα κρατήσει 18 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα έρθουν αντιμέτωποι με απρόσμενες δοκιμασίες. Παρουσιαστής του θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

My man can

FANIS-LABRPOPOYLOS-MY-MAN-CAN.jpg


Έκανε πρεμιέρα στο τέλος της σεζόν και τα στελέχη του ΣΚΑΙ έμειναν απόλυτα ικανοποιημένα, τόσο από την πορεία του παιχνιδιού όσο και από τον παρουσιαστή του Φάνη Λαμπρόπουλο. Ακόμη, όμως, δεν έχει αποφασιστεί αν θα δούμε το δεύτερο κύκλο του τη νέα σεζόν. Όπως μαθαίνουμε, η σκέψη υπάρχει, όλοι είναι θετικοί, αλλά η οριστική απόφαση θα ληφθεί στο τέλος του μήνα. Όπως δήλωσε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή «Fay’s time», ο ίδιος θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί, ενώ αποκάλυψε ότι στην Τουρκία, όπου γίνονται τα γυρίσματα, παίρνει μαζί του και την οικογένειά του!

Survivor

SURVIVOR-GIORGOS-LIANOS.jpg


Θεωρείται το δυνατό χαρτί του καναλιού, παρόλο που φέτος δεν κατάφερε να φέρει πολύ υψηλές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ, όμως, θα επιμείνουν και την επόμενη σεζόν, προχωρώντας σε κάποιες απαραίτητες αλλαγές. Μια από αυτές είναι η διάρκειά του, που δεν θα ξεπερνά τους τρεις μήνες, προκειμένου να μειωθεί το κόστος, αλλά και να μη φτάνουν στα όρια τους οι παίκτες που συμμετέχουν. Φυσικά, θα ανανεωθούν πολύ και οι πίστες και θα ανέβει ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών, ώστε να γίνει ακόμη πιο συναρπαστικό. Η πρεμιέρα του προγραμματίζεται για το β’ μέρος της σεζόν και παρουσιαστής του παραμένει ο Γιώργος Λιανός.

Still Standing

XRISTOS-FERENTINOS.jpg


To τηλεπαιχνίδι, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές σε περισσότερες από 40 χώρες του κόσμου και γνωρίσαμε για πρώτη φορά στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, θα προβάλλεται στον ΣΚΑΙ. Ο Χήστος Φερεντίνος, που ανέλαβε την παρουσίαση, θα υποδέχεται καθημερινά στο πλατό παίκτες που πατούν γερά στις γνώσεις τους και δεν σκοπεύουν να αφήσουν κανέναν από' τους αντιπάλους τους.. όρθιο! Χιούμορ, γνώσεις, γρήγορα .αντανακλαστικά, ταχύτητα και... ελεύθερες πτώσεις συνθέτουν το παζλ του πιο διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού, που υπόσχεται να γεμίσει τα απογεύματά μας.

The Voice

THE-VOICE-ROYVAS.jpg


Το γνωστό talent show επιστρέφει. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται και πάλι ο Γιώργος Λιανός, αλλά θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, τόσο στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής όσο και στην εικόνα που θα προβάλλεται. Στόχος των στελεχών του ΣΚΑΪ είναι η πλήρης ανανέωσή του, προκειμένου να τραβήξει εκ νέου το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το διάστημα αυτό οριστικοποιούνται οι αλλαγές που θα γίνουν, ενώ έχουν αρχίσει και οι συζητήσεις με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου για να αναλάβουν ρόλο κριτών. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και θα το βλέπουμε δύο φορές την εβδομάδα.

My style rocks

KARABATOY-MY-STYLE-ROCKS.jpg


Και το «My style rocks» έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Εννέα FF καινούργιες fashionistas, που αγαπούν τη μόδα κι εκφράζονται μέσα από αυτή, θα ανέβουν και πάλι στην πασαρέλα με στόχο να κατακτήσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό με τις εμφανίσεις τους. Οι πληροφορίες λένε ότι θα έχουμε αλλαγές στην κριτική επιτροπή, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμείνει στη θέση του ο Στέλιος Κουδουνάρης. Η λογική λέει ότι και το νέο κύκλο θα παρουσιάσει η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία βρίσκεται στο τιμόνι του τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε, το γεγονός ότι της εμπιστεύτηκαν και το «Power of love» δείχνει ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη για το κανάλι. Τις τελευταίες μέρες, όμως, έχουν αρχίσει να ακούγονται πολύ τα ονόματα της Μπέττυς Μαγγίρα και του Γιώργου Καράβα, γεγονός που σημαίνει πως δεν έχουν παρθεί ακόμη οι οριστικές αποφάσεις.

Cash Kitchen

EKTORAS-MPOTRINI.jpg


To περιμέναμε να ξεκινήσει, αλλά κάποια προβλήματα που προέκυψαν σε επίπεδο παραγωγής ανάγκασαν το κανάλι να μεταφέρει την πρεμιέρα του για αργότερα. Ο νέος, πρωτότυπος, ανατρεπτικός και άκρως απολαυστικός διαγωνισμός μαγειρικής απευθύνεται σε όσους αγαπούν την «έξυπνη» μαγειρική, το νόστιμο φαγητό και το ζεστό χρήμα, ενώ υπόσχεται να μας κερδίσει με την πρώτη..; δαγκωνιά! Οι 12 παίκτες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να συνδυάσουν τη μαγειρική και τη στρατηγική, προκειμένου να κερδίσουν τους κριτές, τον παρουσιαστή και το κοινό. Ο παρουσιαστής του δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ για την κριτική επιτροπή σίγουρος θεωρείται μόνο ο Έκτορας Μποτρίνι, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με το κανάλι.

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

MARKOS-SEFERLIS.jpg


Οι καθημερινές μαγειρικές αναμετρήσεις μεταξύ των πιο ευφάνταστων ζευγαριών συνεχίζονται. Ο Μάρκος Σεφερλής θα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά τους παίκτες, τους οποίους θα συμβουλεύει και θα καθοδηγεί,, επιστρατεύοντας πάντα το χιούμορ του, ενώ ο Έκτορας Μποτρίνι θα αποφασίζει ποιο ζευγάρι κατάφερε να κάνει το καλύτερο πιάτο. Στόχος και των δύο να παρουσιάσουν ένα μαγειρικό show γεμάτο γέλιο και νοστιμιά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved