Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ΕΡΤ στον παλμό της κορυφαίας «γιορτής» του αθλητισμού
Media

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η ΕΡΤ στον παλμό της κορυφαίας «γιορτής» του αθλητισμού

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι πλησιάζει και η ΕΡΤ είναι έτοιμη να μεταδώσει το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.  

Η Ελλάδα μετρά 101 συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου και η ΕΡΤ θα βρίσκεται δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες για να καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικό αλλά και διαδικτυακά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Ντρισμπιώτη: Το ποστ για τον ορισμό της ως σημαιοφόρος με τον Αντετοκούνμπο,στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η δημόσια τηλεόραση μέσα από τα κανάλια της, ΕΡΤ 1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, με παράλληλη streaming μετάδοση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, καθώς και από τα δύο ψηφιακά κανάλια, ERTSPORTS 1 και ERTSPORTS 2, επιχειρεί ένα γιγαντιαίο τηλεοπτικό εγχείρημα, μεταδίδοντας 900 ώρες απευθείας προγράμματος, που περιλαμβάνουν τις τελετές έναρξης και λήξης και φυσικά όλες τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις, ειδικές θεματικές εκπομπές, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και αφιερώματα.

Με σκοπό την πληρέστερη και εγκυρότερη ενημέρωση, η αποστολή της ΕΡΤ θα απαρτίζεται από εργαζομένους όλων των ειδικοτήτων, δημοσιογράφους, σκηνοθέτες, διευθυντές παραγωγής, εικονολήπτες, ηχολήπτες, καθώς και social media editors, που θα ταξιδέψουν σε τέσσερις πόλεις της Γαλλίας. Στο Παρίσι, στη Λιλ όπου διεξάγονται οι αγώνες της προκριματικής φάσης ομίλων στο μπάσκετ, στη Σατορού, όπου έχουν προγραμματιστεί τα αγωνίσματα σκοποβολής και στη Μασαλία, στο κέντρο της ιστιοπλοΐας.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τα δάκρυα του Greek Freak μετά την ιστορική πρόκριση της Ελλάδας

"Βon voyage" - Καρέ καρέ η είσοδος της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο (Exclusive video)

Βολικάκης: Ο πρώην παίκτης του Survivor & ποδηλάτης, θετικός σε απαγορευμένη ουσία στους Ολυμπιακούς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved