Νικήτας Κορωνάκης: «Ένας δημοσιογράφος είναι σε εγρήγορση 365 ημέρες τον χρόνο & 24 ώρες την ημέρα»
Showbiz

Νικήτας Κορωνάκης: «Ένας δημοσιογράφος είναι σε εγρήγορση 365 ημέρες τον χρόνο & 24 ώρες την ημέρα»

Ο Νικήτας Κορωνάκης παρουσιάζει την καλοκαιρινή εκδοχή της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», μαζί με τη Στέλλα Στυλιανού αρχικά και στη συνέχεια με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και παραχώρησε μία νέα αποκαλυπτική συνέντευξη που αφορά στον κόσμο της δημοσιογραφίας. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραδέχεται πως «όταν έχεις κάνει την επιλογή να ασχολείσαι με την ενημέρωση, ένα από τα πρώτα πράγματα που ξεκαθαρίζεις μέσα σου είναι ότι δεν υπάρχουν γιορτές, αργίες ή καλοκαίρια. Ένας δημοσιογράφος στην ενημέρωση είναι σε εγρήγορση 365 ημέρες τον χρόνο και 24 ώρες την ημέρα. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι το πέμπτο στη σειρά για μένα που θα παρουσιάζω για ένα μεγάλο διάστημα την πρωινή εκπομπή του MEGA.

Κοινωνία ώρα Mega: Στέλλα Στυλιανού και Νικήτας Κορωνάκης πήραν τη σκυτάλη κι έκαναν πρεμιέρα

nikitas-koronakis-(2).jpg

Νομίζω ότι έχουμε αναπτύξει πλέον, μια ιδιαίτερη σχέση με τους καλοκαιρινούς τηλεθεατές του καναλιού και περιμένουμε με χαρά και ενθουσιασμό να λέμε την πρώτη καλημέρα και να περνάμε μαζί το ξεκίνημα της ημέρας».

Είναι πιο εύκολη η πρωινή ενημέρωση το καλοκαίρι;

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολη. Το αντίθετο μάλιστα. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές και περισσότερες. Ο κόσμος στον οποίο απευθύνεσαι είναι διαφορετικός, η διάθεσή του είναι διαφορετική, όπως και η ειδησεογραφία. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον, στο οποίο πρέπει να διαμορφώσεις μια εκπομπή που να καλύπτει όλες τις ανάγκες του τηλεθεατή. Αυτό τουλάχιστον προσπαθούμε και κάνουμε εμείς στο MEGA και το κάνουμε με όρεξη και χωρίς εκπτώσεις. Δίνουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας».

nikitas-koronakis-(3).jpg

Θα σας δούμε και στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου. Από τους δύο ρόλους που έχετε αναλάβει, ποιον θεωρείτε πιο δύσκολο;

Οι απαιτήσεις μιας ενημερωτικής εκπομπής και ενός δελτίου ειδήσεων είναι διαφορετικές. Άλλες δυσκολίες και άλλες ευκολίες έχει το καθένα. Και τα δύο χρειάζονται αρκετή δουλειά. Δουλειά που γίνεται συλλογικά, από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων. Το μόνο σίγουρο σε ό,τι με αφορά είναι ότι και τα δύο με γεμίζουν πολύ δημοσιογραφικά και τα κάνω με πολλή χαρά, όρεξη και δημιουργικότητα.

nikitas-koronakis-(4).jpg

Υπάρχει κάτι άλλο που θα θέλατε να κάνετε στην τηλεόραση;

Η τηλεόραση είναι κάτι δυναμικό. Εξελίσσεται πολύ γρήγορα και οι απαιτήσεις των τηλεθεατών με τα χρόνια αλλάζουν. Έτσι, όλοι πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να εξελισσόμαστε πάνω σε αυτό και να δοκιμάζουμε καινούρια πράγματα. Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει αρκετά δελτία ειδήσεων και 41 ενημερωτικές εκπομπές. Μια εκπομπή με συνεντεύξεις με προσωπικότητες "one to one", αλλά και με τη συμμετοχή και τη διάδραση των τηλεθεατών, θα ήταν κάτι που θα είχε ενδιαφέρον και θα ήθελα να κάνω.

Πηγή: Τηλέραμα

Φινάλε για Χασαπόπουλο-Βούλγαρη! «Εσύ έμαθα θα πας στην άλλη εκπομπή, δεν θα είσαι εδώ το Σεπτέμβρη»

Χρειάζεται προσοχή προειδοποιεί η Ματίνα Παγώνη - «Μην τρομάζετε κύριε Χασαπόπουλε...»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος για Δανάη Μπάρκα - «Πού κάνει διακοπές;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved