Ελευθερία Πάλλα: Μιλά για την ηρωίδα της στη νέα σειρά, Άγιος Έρωτας
Media

Ελευθερία Πάλλα: Μιλά για την ηρωίδα της στη νέα σειρά, Άγιος Έρωτας

Την Ελευθερία Πάλλα θα απολαύσουμε από τη νέα σεζόν στη νέα σειρά Άγιος Έρωτας και μιλά για όλα σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός αναφέρεται στον ρόλο που θα υποδυθεί και εξηγεί διάφορα στοιχεία του χαρακτήρα της ηρωίδας της.

  • Την επόμενη σεζόν θα σε απολαύσουμε στη νέα σειρά εποχής του ALPHA «Άγιος έρωτας». Ποια είναι τα συναισθήματά σου για αυτή τη δουλειά;

Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω την τηλεοπτική μου πορεία, παίρνοντας μέρος σε μια τόσο ωραία σειρά,η οποία έχει κάνει ήδη επιτυχία σε δύο χώρες του εξωτερικού και έρχεται και στη δική μας. Πιστεύω θα πάει πολύ καλά ο «Άγιος
έρωτας».

  • Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν πήρες στα χέρια σου το σενάριο;

Μου άρεσε πολύ ο ρόλος που μου δόθηκε, διότι είναι διαφορετικός σε σχέση με ό,τι έχω κάνει στο παρελθόν. Πρόκειται για έναν τρισδιάστατο χαρακτήρα.

Ελευθερία Πάλλα: «H αγάπη της Άννας και του Νικόλα θα δοκιμαστεί»

palla2.jpg
  • Υποδύεσαι τη Σοφία Μαρκοπούλου, τη μεγάλη αδελφή της Χλόης, που θα ερωτευτεί τον ιερέα. Τι άνθρωπος είναι;

Η Σοφία είναι η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Μαρκοπούλου και είναι ένας χαρακτήρας που έχει τόνους... κακίας. Με ιντριγκάρει πολύ που θα υποδυθώ έναν τέτοιο χαρακτήρα. Βέβαια, υπάρχει λόγος που η Σοφία έχει τέτοιο μένος και μίσος μέσα της, γιατί κρύβει ένα πολύ μεγάλο μυστικό, το οποίο θα το δούμε στην πορεία της σειράς. Περιμένω, λοιπόν, πώς και πώς να φέρω εις πέρας έναν τέτοιο ρόλο.

  • Έχεις κάποιο κοινό στοιχείο με την ηρωίδα που υποδύεσαι;

Έχω αρκετά κοινά στοιχεία με τη Σοφία. Είναι μία δυναμική κοπέλα, που δεν αφήνει να την πατούν οι άλλοι, θέλει να ακούγεται η γνώμη της και να παίρνει πρωτοβουλίες. Επίσης είναι ένας άνθρωπος που κάνει πράξεις για να βοηθήσει τους γύρω της, χωρίς δεύτερες σκέψεις.

  • Πες μας δυο λόγια για την υπόθεση...

Η σειρά διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 σε μια περιοχή του Ναυπλίου, όπου ζουν τρεις πλούσιες οικογένειες. Μία από αυτές είναι η οικογένεια Μαρκοπούλου. Ο πατέρας, ο Σταύρος Μαρκόπουλος, ανοίγει ένα νέο εμπορικό κέντρο στην περιοχή. Την ίδια περίοδο, καταφθάνει στην πόλη ο νέος ιερέας, ο οποίος δεν έχει χειροτονηθεί ακόμη και πρόκειται να διδάσκει θρησκευτικά στις τελευταίες τάξεις του γυμνασίου. Παράλληλα, η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, η Χλόη, που είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας Μαρκοπούλου, έχει ερωτευτεί έναν εργάτη της περιοχής. Όμως η αδελφή της, η Σοφία, που υποδύομαι εγώ, ανακαλύπτει το μυστικό της και το λέει στην οικογένειά τους, είπε η Ελευθερία Πάλλα στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved