Μαρκεζίνης: Δημιουργεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και μας δίνει μια πρώτη γεύση
Media

Μαρκεζίνης: Δημιουργεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και μας δίνει μια πρώτη γεύση

Όταν το ταλέντο της συγγραφής δίνει ραντεβού με το γέλιο -που τόσο έχουμε ανάγκη- τότε ένα μικρό ή και μεγάλο τηλεοπτικό «θαύμα» γεννιέται!

Κι αυτό το οποίο πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ με τίτλο «Αρχελάου 5» είναι δημιούργημα του ταλαντούχου Παναγιώτη Μαρκεζίνη.

pmarkezinis_1693122551_3178464793005893416_2290689595.jpg

Παναγιώτης Μαρκεζίνης

Στην ίδια συγγραφική και σεναριάκη ομάδα και η Μαργαρίτα Γερογιάννη και ο Θάνος Νασόπουλος και πολλοί ακόμη. Ομάδα που υπόσχεται γέλιο, απρόβλεπτες καταστάσεις και σκηνές που θα μας μείνουν αξέχαστες.

Ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram μας δίνει μια πρώτη γεύση από τα γυρίσματα με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να μας προετοιμάζουν για κάτι πολύ διαφορετικό!

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/reel/C92GAzSMMWx/

Μέσα στην... καρδιά της σύγχρονης Αθήνας, ζουν αρμονικά στην ίδια πολυκατοικία πέντε φαινομενικά εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες. Οι ήρωες είναι γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, ωστόσο έρχονται κοντά με αφορμή τη δημιουργία ενός μπαρ, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας που μένουν, στην οδό Αρχελάου 5, στο Παγκράτι. Ιδιοκτήτης του είναι ένας από τους ενοίκους, ο Στέφανος. Προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της γειτονιάς, δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, ενώ συγχρόνως οι ήρωες ζουν όμορφες στιγμές και έρχονται αντιμέτωποι με παράξενα γεγονότα. Όλα αυτά συνθέτουν με κωμικό τρόπο την καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, οι οποίοι εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους... Ο Στέφανος χαρακτηρίζεται από ματαιοδοξία, ο Ορφέας είναι ένας κουλτουριάρης σκηνοθέτης, η Δώρα μία απελευθερωμένη γυναίκα, ενώ η Λυδία άκρως συντηρητική και η Κέλλυ απλώς... αδίστακτη

arxelaou_5_logo_1021x576-1.jpg

Δημοφιλή πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης, που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές μέσω επιτυχημένων σειρών και θεατρικών παραστάσεων, αποτελούν το δυνατό καστ του νέου, πολλά υποσχόμενου εγχειρήματος της ΕΡΤ 1. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τους: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved