Πετρουλάκη: Έχω να κάνω τηλεόραση από το 1996. Οι άνθρωποι που μου την "έφεραν", είναι...
Media

Πετρουλάκη: Έχω να κάνω τηλεόραση από το 1996. Οι άνθρωποι που μου την "έφεραν", είναι...

Η Ελένη Πετρουλάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Καλύτερα Αργά" και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και για την τηλεόραση και τα "μαχαιρώματα" που βίωσε.

Αρχικά ανέφερε: «Με ενοχλεί η υποκρισία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό που έχω να σου πω, θα το πω. Δεν μπορώ να υποκρίνομαι, να κάνω παρέα μαζί σου αν δεν μου αρέσεις σαν άνθρωπος, μόνο και μόνο επειδή είσαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής. Σε συμπάθησα σαν χαρακτήρα, θα κάνω παρέα μαζί σου για την Αθηναΐς και το λέω γενικότερα για όλες τις περιπτώσεις».

Πετρουλάκη: Οι πλαστικές επεμβάσεις & τα αρνητικά σχόλια– «Δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα»

eleni-petroulaki.jpg

Και πρόσθεσε: «Στο χώρο αυτό έχω δει τόσες λυκοφιλίες, που πραγματικά... Είναι μια μικρογραφία του κόσμου. Πολύ ανταγωνισμός. Σου κάνει περίεργο το γεγονός ότι εγώ έχω να κάνω τηλεόραση από το 1996; Βγαίνω απλά σε εκπομπές και παρουσιάζω τη δουλειά μου, εν καιρώ. Έχω υποστεί πολλά "μαχαιρώματα" και σε αυτήν την περίπτωση είπα "γεια σας". Ούτε κάθομαι να ασχοληθώ, γιατί το πρόβλημα δεν είναι δικό μου, είναι δικό τους. Οι άνθρωποι που μου την έφεραν είναι ακόμα στην τηλεόραση. Δεν έπαθαν τίποτα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω πότε υπάρχει Θεία Δίκη σε αυτή τη ζωή. Πολλές φορές δεν νομίζω πως εδώ πληρώνονται όλα αλλά θεωρώ ότι υπάρχει Θεός και βλέπει τα πάντα. Μπορεί εμείς να περνάμε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής μας αλλά μπορεί να έρθουν ωραία πράγματα στα παιδιά μας, που αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Ελένη Πετρουλάκη: Με μαύρο μπικίνι & γραμμωμένους κοιλιακούς στη Μήλο-Η εντυπωσιακή φωτό στα 53 της!

Ελένη Πετρουλάκη στο gossip-tv: «Ο τρόπος που μεγαλώνουμε μέσα στην οικογένεια καθορίζει τη ζωή μας»

Ελένη Πετρουλάκη: Απόλαυσε το σνακ που τρώμε όλοι και εξήγησε γιατί δεν παχαίνει

Πετρουλάκη: «Μας πήρε 9 χρόνια να αποκτήσουμε παιδί. Ήμουν η πρώτη που μίλησα για την εξωσωματική»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved