Media

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Σίγουρα όλοι έχουμε τα μυστικά μας

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ σε περιοδεία με την παράσταση «Τέλειοι ξένοι» που όλο το χειμώνα ήταν sold out στο θέατρο Αθηνά

Το έργο εστιάζει σε ένα «πείραμα» κατά το οποίο μία παρέα αφήνει τα κινητά στο τραπέζι και όποιο μήνυμα ή κλήση προκόψει, διαβάζουν ή απαντούν μπροστά σε όλους. Εσύ θα το τολμούσες στην κανονική ζωή; (γέλια)

Η πρώτη μου σκέψη είναι ότι μπορεί και να το τολμούσα γιατί ούτως ή άλλως αρκετές φορές τυχαίνει να ζητήσω από τους αγαπημένους μου να μου διαβάσουν τι λέει το κινητό μου αν βρίσκεται πιο κοντά τους. Αλλά σίγουρα δεν θα έπαιζα τελικά αυτό το παιχνίδι γιατί δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μάθω κάτι για κάποιον τυχαία, χωρίς να το έχει επιλέξει ή χωρίς να έχει νιώσει ότι έχει έρθει η στιγμή να το μοιραστεί. Η βίαιη αυτή εισβολή στον κόσμο του άλλου μού ακούγεται τρομακτική.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Με δάκρυα αποχαιρέτησε τα σετ γυρισμάτων των Παγιδευμένων - Η ανάρτησή της

Τελικά, όλοι οι άνθρωποι έχουμε τα ένοχα μυστικά μας;

Σίγουρα όλοι έχουμε τα μυστικά μας. Το κατά πόσο είναι ένοχα ή όχι, έγκειται κατά πολύ στον ίδιο τον άνθρωπο, στη σχέση του με τον κύκλο του και τις -πιθανότατα- καταπιεσμένες του ανάγκες.

Υποδύεσαι μία γυναίκα που μαθαίνει για την απιστία του συζύγου της και τον εγκαταλείπει. Έχεις σκεφτεί αν στην κανονική ζωή θα έκανες το ίδιο;


Νομίζω πως ναι, και στην κανονική μου ζωή, εάν ανακάλυπτα για τον σύζυγό μου όσα η Μπιάνκα για τον δικό της και βρισκόμουν σε αντίστοιχες συνθήκες με εκείνους, θα έπραττα το ίδιο.

Πώς βλέπεις πλέον τον κόσμο της τηλεόρασης;

Μάλλον όπως τον έβλεπα πάντα. Μπαίνοντας μέσα σε αυτόν απλά προσπαθούσα και προσπαθώ να μένω πάντα πιστή και τίμια στη δουλειά μας, την τέχνη μας, τους συναδέλφους και τον εαυτό μου.

Πηγή Τύπος tv

Πέτρος Λαγούτης: «Γλυκόπικρη γεύση μου άφησαν οι Παγιδευμένοι. Είδα πράγματα που δεν έχω συναντήσει»

Χαμός μετά τα unfollow Λεβεντογιάννη-Λαμπίρη πριν το μεγάλο φινάλε των «Παγιδευμένων»- Τι συνέβη;

Πέτρος Λαγούτης - Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Η βραδινή έξοδος & η τρυφερή αγκαλιά στα μπουζούκια!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved