Σοφία Παπαϊωάννου:  «Η δημιουργία με κρατά ζωντανή και σε εγρήγορση»
Media

Σοφία Παπαϊωάννου: «Η δημιουργία με κρατά ζωντανή και σε εγρήγορση»

Η Σοφία Παπαϊωάννου μιλά για την εκπομπή της «365 στιγμές», δηλώνει απόλυτα συμβατή με τη δημόσια τηλεόραση ενώ αποκαλύπτει την πιο όμορφη στιγμή στην πορεία της.

Πιστεύετε πως η δημόσια τηλεόραση σάς ταιριάζει περισσότερο;

Θεωρώ ότι η ΕΡΤ μου ταιριάζει και μου επιτρέπει να βγάλω τις εκπομπές με περισσότερη δημιουργία, ποιότητα και με εξαιρετική εικόνα. Χαίρομαι που αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη, λόγω του ότι είναι ένα κρατικό μέσο που ζει κυρίως από το ανταποδοτικό τέλος όλων μας που με παρακινεί να θέλω να αφήσω κάτι καλό πίσω μου. Το βλέπω ως υποχρέωση να κάνω ακόμα καλύτερα τη δουλειά που αγαπώ. Η ΕΡΤ και ο κόσμος της τώρα που τους γνωρίζω σιγά-σιγά, έχουν καταφέρει πάρα πολλά, άξια επαίνου. Θαυμάζω και παρακολουθώ την ποιοτική δουλειά που γίνεται στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

Σοφία Παπαϊωάννου: Η ΕΡΤ είναι το κανάλι που πρέπει να είμαι και μου ταιριάζει

1678702767671-433581727-papaioannou-(1).jpg

Στην πορεία σας υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν να σας αποκαρδιώσουν;

Ναι, υπήρξαν. Αλλά πάντα δούλευα σκληρά και είχα στόχους. Από τις δυσκολίες και την πάλη προχωράς μπροστά. Νομίζω ότι δεν τους άκουγα τελικά ποτέ μέσα μου. Πιο πολύ πείσμωνα.

Η δημοσιογραφία παραμένει για εσάς δημιουργική;

Η δημοσιογραφία είναι για μένα το πιο δημιουργικό επάγγελμα και τώρα με τα νέα μέσα γίνεται ακόμα πιο δημιουργικό. Μπορείς να γράψεις να μοντάρεις να φτιάξεις βίντεο, να παρατηρείς, να ακούς ιστορίες να γνωρίζεις ανθρώπους και την αλήθειά τους να ανεβάζεις ιστορίες με τρομερή ταχύτητα. Η δημιουργία με κρατά ζωντανή και σε εγρήγορση.

papaioannou-(2).jpg

Ποια είναι η ομορφότερη στιγμή στην πορεία σας;

Νομίζω η τωρινή. Κατάφερα ύστερα από πέντε χρόνια σκληρής δουλειάς μαζί με την ομάδα μου, να πραγματοποιήσω το όνειρο να δημιουργηθεί το τεράστιο έργο που είναι το Istorima, μια παρακαταθήκη για τις ερχόμενες γενιές. Έχω την εκπομπή στο ΕΡΤ NEWS, όπου μπορώ κάθε αρχή της σεζόν να σκέφτομαι: «Τι ωραίο θα παρουσιάσουμε φέτος

Πηγή Real

Σοφία Παπαϊωάννου: Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά της

Σοφία Παπαϊωάννου: «Ήταν τρομακτικό, αλλά μου έβγαζε αγάπη και την ανάγκη να τον προστατεύσω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved