Αρχελάου 5: Τρεις ακόμη δυνατές προσθήκες στο καστ της σειράς
Media

Αρχελάου 5: Τρεις ακόμη δυνατές προσθήκες στο καστ της σειράς

Μία πολλά υποσχόμενη σειρά γεμάτη ανατροπές και γέλιο έρχεται στο καθημερινό πρόγραμμα της ΕΡΤ 1 τη σεζόν 2024-2025. Ο λόγος για το σίριαλ, Αρχελάου 5, που παρουσιάζει τη ζωή πέντε διαφορετικών ανθρώπων που ζουν στην ίδια πολυκατοικία.

Μία άκρως διασκεδαστική πρόταση έρχεται του χρόνου στη δημόσια τηλεόραση και υπόσχεται να χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό στιγμές γέλιου και ξεγνοιασιάς. Η ΕΡΤ 1, συνεχίζοντας δυναμικά τον δρόμο που άνοιξε πριν από μερικά χρόνια, για άλλη μία φορά επενδύει στη μυθοπλασία και, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα, ετοιμάζει μία νέα κωμική σειρά.

Ο τίτλος της θα είναι Αρχελάου 5 και θα μας κρατάει συντροφιά σε καθημερινή βάση από τον Σεπτέμβριο. Στην εν λόγω οδό στο Παγκράτι της Αθήνας, στεγάζεται μία πολυκατοικία στην οποία ζουν οι πιο πολυδιάστατοι χαρακτήρες. Η ηρεμία και η ρουτίνα των ενοίκων του κτιρίου διαταράσσεται όταν ένας απ’ αυτούς αποφασίζει να ανοίξει ένα μπαρ στο ισόγειο και κάθε βράδυ γίνεται χαμός από κόσμο.

Μαρκεζίνης: Δημιουργεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5» και μας δίνει μια πρώτη γεύση

Giannis_Stankoglou.jpg

Η σειρά φιλοδοξεί με τη φρέσκια σκηνοθετική ματιά των Αήδας Βαρτζιώτη, Δημήτρη Τσακαλέα και Φωτεινής Κοτρώτση καιτο έξυπνο χιούμορ της σεναριακής ομάδας, που αποτελείται από τους Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτη Μαρκεζίνη και Θάνο Νασόπουλο, να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, επενδύοντας ταυτόχρονα και σε ένα δυνατό καστ ηθοποιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι την παραγωγή του φιλόδοξου σίριαλ έχει αναλάβει η ΕΡΤ και την εκτέλεσή της η εταιρεία Αργοναύτες ΑΕ.

Το δυνατό καστ

papoulia.jpg

Δημοφιλή πρόσωπα της υποκριτικής τέχνης, που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές μέσω επιτυχημένων σειρών και θεατρικών παραστάσεων, αποτελούν το δυνατό καστ του νέου, πολλά υποσχόμενου εγχειρήματος της ΕΡΤ 1. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τους: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Χάρης Χιώτης, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Γεράσιμος Γεννατάς, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Διακάκης και ο Δημήτρης Πιατάς.

Στο δυνατό αυτό καστ όμως προστέθηκαν κι άλλα πρόσωπα. Κι αυτά δεν είναι άλλα από τη Ναταλία Δραγούμη, τη Μαίρη Σταυρακέλλη και τον Χρήστο Κοντογεώργη, τον οποίο έχουμε απολαύσει και στην Έρημη Χώρα.

Η υπόθεση

gennatas.jpg

Μέσα στην... καρδιά της σύγχρονης Αθήνας, ζουν αρμονικά στην ίδια πολυκατοικία πέντε φαινομενικά εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες. Οι ήρωες είναι γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, ωστόσο έρχονται κοντά με αφορμή τη δημιουργία ενός μπαρ, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας που μένουν, στην οδό Αρχελάου 5, στο Παγκράτι. Ιδιοκτήτης του είναι ένας από τους ενοίκους, ο Στέφανος. Προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της γειτονιάς, δημιουργούνται παρεξηγήσεις, τσακωμοί, εκπλήξεις, απρόοπτα, ενώ συγχρόνως οι ήρωες ζουν όμορφες στιγμές και έρχονται αντιμέτωποι με παράξενα γεγονότα. Όλα αυτά συνθέτουν με κωμικό τρόπο την καθημερινότητα των πέντε αυτών ανθρώπων αλλά και κάποιων άλλων, οι οποίοι εισβάλλουν δυναμικά στη ζωή τους... Ο Στέφανος χαρακτηρίζεται από ματαιοδοξία, ο Ορφέας είναι ένας κουλτουριάρης σκηνοθέτης, η Δώρα μία απελευθερωμένη γυναίκα, ενώ η Λυδία άκρως συντηρητική και η Κέλλυ απλώς... αδίστακτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved