Μίλτος Καρατζάς για Πάολα: «Βγήκαν όλοι και φώναζαν, το θεωρώ απαράδεκτο»
Media

Μίλτος Καρατζάς για Πάολα: «Βγήκαν όλοι και φώναζαν, το θεωρώ απαράδεκτο»

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός Μίλτος Καρατζάς συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία και αναφέρεται σε όλα, σε συνέντευξή του στο Summer's Cool.

Μεταξύ άλλων, σχολιάζει και όλα όσα ακούστηκαν για την Πάολα όταν επέλεξε να ερμηνεύσει Θάνο Μικρούτσικο.

«Και πολύ καλά έκανε η Πάολα και τραγούδησε Θάνο Μικρούτσικο! Βγήκαν όλοι και φώναζαν, το θεωρώ απαράδεκτο. Αυτό είναι δημοκρατία!», είπε αρχικά ο Μίλτος Καρατζάς.

Και συνέχισε: «Ίσα-ίσα η Πάολα έδειξε ότι της αρέσει αυτό το τραγούδι, το εκτιμάει. Έχει καταπληκτική φωνή, αν και διαφωνούμε με τα τραγούδια της. Αυτό είναι μία άλλη ιστορία».

Μίλτος Καρατζάς: «Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα που τον Καζαντζίδη τον έκανε ο Μάστορας»

paola.jpg

«Πάντα η ελληνική μουσική ήταν χωρισμένη σε στρατόπεδα. Εγώ απορρίπτω το τραπ, είναι κάτι που δεν με αγγίζει, ίσως λόγω της ηλικίας μου, αλλά και γενικά δεν με κάνει ναι νιώθω περήφανος. Υπάρχουν πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες και στον χώρο του έντεχνου, ποπ κλπ που αρέσουν στη νεολαία, υπάρχουν και πολλοί λαϊκοί τραγουδιστές, αυτά που δεν υπάρχουν δυστυχώς σε ποσότητα και ποιότητα, όπως το παρελθόν, είναι τα τραγούδια. Λυπάμαι που το λέω, αλλά πολύ δύσκολα τραγούδια που κάνουν επιτυχία τα τελευταία 5-10 χρόνια θα γίνουν κλασικά και θα ακούγονται», είπε σε άλλο σημείο ο Μίλτος Καρατζάς.

Η αποκάλυψη του Μίλτου Καρατζά για τον Βασίλη Καρρά: «Δίνει καθημερινά μάχη για τη υγεία του»

Μίλτος Καρατζάς: Η αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του – Έχασε 22 κιλά

Ναταλία Γερμανού: Αναζητώντας τον πετυχημένο συνθέτη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved