Media

Η γη της ελιάς: Μία μεγάλη τραγωδία χτυπά την πόρτα των Βρεττάκων- Ο τραγικός θάνατος

Ένας τραγικός θάνατος θα συγκλονίσει τη Μάνη στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, Η γη της ελιάς, καθώς η Ελευθερία χάνει τη ζωή της στη φωτιά στο σπίτι των Βρεττάκων.

Μία μεγάλη τραγωδία πρόκειται να χτυπήσει το σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, που επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με τον 4ο κύκλο της.

Η πρώην σύντροφος του αδερφού της Μενεγάκη μπαίνει στη Γη της Ελιάς & έχει κορμί «λαμπάδα»!

Το φινάλε της 3ης σεζόν ήταν άκρως συγκλονιστικό και άφησε το κοινό σε μεγάλη αγωνία, καθώς το σπίτι του Ισίδωρου τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν η μικρή Αγγελική μαζί με την Ελευθερία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «MyTV», η γυναίκα, μην έχοντας τη δυνατότητα να μετακινηθεί λόγω του σπασμένου ποδιού της, εισπνέει καπνό και χάνει τις αισθήσεις της. Έτσι, όταν ο Μάνος και ο Στάθης πηγαίνουν στο σπίτι για να τις σώσουν και φωνάζουν το όνομά της δεν τους ακούει. Δυστυχώς, η Ελευθερία βρίσκει τραγικό θάνατο από την πυρκαγιά...Όταν οι δύο άντρες καλούν σε βοήθεια και φτάνει η Πυροσβεστική, εντοπίζεται η σορός της και διαπιστώνεται ότι η Ελευθερία -δυστυχώς- είναι νεκρή.

Τις επόμενες ώρες, η τραγική αυτή είδηση διαδίδεται σε όλη τη Μάνη, σοκάροντας τους πάντες και κυρίως τους Βρεττάκους. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απρόσμενη τραγωδία που χτύπησε το σπίτι της οικογένειας και όλοι είναι συγκλονισμένοι από όσα συνέβησαν, επισκιάζοντας την πιο ευτυχισμένη ημέρα της Αθηνάς και του Τζον. Ο Ισίδωρος είναι ψυχολογικά ράκος εξαιτίας του χαμού της νταντάς, καθώς θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο επειδή έχασε τη ζωή της μέσα στο σπίτι του. Εντω μεταξύ, και η Αμαλία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν ήθελε να πάθει κανείς κακό, αλλά να καταστρέψει την περιουσία των δύο θανάσιμων εχθρών της.

Γη της Ελιάς: Καθηλωτικό το τρέιλερ για τη νέα σεζόν! Οι ζωές όλων αλλάζουν δραματικά

Μάλιστα, όταν συναντάει τους συνεργούς της για να τους δώσει τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί για να προχωρήσουν στον εμπρησμό στα σπίτια του Ισίδωρου και της Αθηνάς, τους ρίχνει ευθύνες. Παρόλο που η γυναίκα δεν ήθελε να προκαλέσει τον θάνατο κανενός, πλέον ζει με τον φόβο ότι η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η ίδια θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των κακουργηματικών πράξεών της.

Διαβάστε επίσης:

Τον αναγνωρίζετε τον 11χρονο δίπλα στον Κούλλη Νικολάου που σήμερα πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς;

Η Γη της ελιάς: Το κέντρο αισθητικής της Ισμήνης & η είσοδος καλλονής που θα ταράξει τη Μάνη

Γη της Ελιάς - Ιορδανίδης: Οι απίθανες φώτο από το σπίτι των Βρεττάκων με τον "πατέρα" του, Γαλανό

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved