Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Κουράκος και Αριάδνη ζουν βράδυ γεμάτο πάθος και έρωτα
Media

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Κουράκος και Αριάδνη ζουν βράδυ γεμάτο πάθος και έρωτα

Η γη της ελιάς: Στα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου, η σχέση της Αριάδνης με τον Κουράκο είχε γίνει πιο στενή και ο ένας δείχνει να απολαμβάνει πολύ την παρέα του άλλου. Οι εξελίξεις ανάμεσά τους πρόκειται να είναι ραγδαίες και πολύ εκρηκτικές.

Οι δυο τους συνεχίζουν τις συχνές συναντήσεις και κάποια στιγμή καταλήγουν στο σπίτι του αστυνόμου. Εκεί τα πράγματα ανάμεσά τους παίρνουν άλλη τροπή και βγαίνει στην επιφάνεια ένα ανομολόγητο πάθος.

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Η Ειρήνη θύμα απαγωγής

ariadni-gi-elias.jpg

Ο Κουράκος και η Αριάδνη ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί. Η χημεία και η ένταση μεταξύ τους δεν τους επιτρέπουν πλέον να κινούνται με βάση τη λογική και τους είναι αδύνατον να συγκρατήσουν τα αισθήματά τους. Έτσι, σύντομα καταλήγουν στην κρεβατοκάμαρα του Γιώργη και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Τότε διαπιστώνουν με έκπληξη πόσα καταπιεσμένα συναισθήματα τρέφουν και τα εξομολογούνται ο ένας στον άλλο.

kourakos-gi-tis-elias.jpg

Η γη της ελιάς: Μία μεγάλη τραγωδία χτυπά την πόρτα των Βρεττάκων- Ο τραγικός θάνατος

Το γεγονός ότι ο Κουράκος είναι πρώην σύζυγος της Ιουλίας αποτελούσε πάντοτε ανασταλτικό παράγοντα και για τους δύο και ακόμη είναι ένα μεγάλο «αγκάθι». Γνωρίζουν καλά ότι η οικογένεια της Αριάδνης δεν θα εγκρίνει ποτέ αυτή τη σχέση, όμως τα αισθήματά τους είναι πολύ έντονα και, όπως θα παρακολουθήσουμε, οι κρυφές συναντήσεις τους θα πυκνώσουν. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Τον αναγνωρίζετε τον 11χρονο δίπλα στον Κούλλη Νικολάου που σήμερα πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς;

Γη της Ελιάς: Καθηλωτικό το τρέιλερ για τη νέα σεζόν! Οι ζωές όλων αλλάζουν δραματικά

Γη της Ελιάς - Ιορδανίδης: Οι απίθανες φώτο από το σπίτι των Βρεττάκων με τον "πατέρα" του, Γαλανό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved