Ηλέκτρα: Ο Νικόλας στο ψυχιατρείο – Η νέα σεζόν αναμένεται συγκλονιστική
Media

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας στο ψυχιατρείο – Η νέα σεζόν αναμένεται συγκλονιστική

Ηλέκτρα: Τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς.

Η νέα σεζόν αναμένεται συγκλονιστική, καθώς θα δούμε τον αδίστακτο Νικόλα σε... ψυχιατρική κλινική, ενώ νέα πρόσωπα-έκπληξη εισβάλλουν στο καστ και πυροδοτούν ντόμινο εξελίξεων.

Ηλέκτρα: Στα γυρίσματα του ερωτικού δράματος εποχής που συνεχίζει και δεύτερη σεζόν

1721905510679-295341379-ilektra.jpg

Τα γυρίσματα της «Ηλέκτρας», μιας σειράς που ξεχώρισε, έχουν ήδη αρχίσει, με τη νέα σεζόν να προμηνύεται ακόμα πιο ανατρεπτική. Ο φακός της ΕΡΤ βρέθηκε στα παρασκήνια, για να μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί πίσω από τις κάμερες: Πειράγματα, γέλια και φυσικά κάποιες τελευταίες ματιές στο σενάριο είναι το σκηνικό που συνθέτει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, υπό το βλέμμα της σκηνοθέτριας Βίκυς Μανώλη. Ηθοποιοί και τεχνικοί βρίσκονται στις θέσεις τους για να ακούσουν τις τελευταίες οδηγίες. Με το χτύπημα της κλακέτας, δίνεται το έναυσμα για να αρχίσει το γύρισμα. Όλοι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, με κέφι και ανεβασμένη διάθεση.

ilektra.jpg

Περισσότεροι από 30 ηθοποιοί συμμετέχουν στα γυρίσματα της σειράς, τα οποία θα συνεχιστούν με πυρετώδεις ρυθμούς καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Μαρούσι, Σπάτα, Παιανία, Ελευσίνα, Κερατέα, Μαρκόπουλο, Λαύριο, καθώς και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, όπως η Καρδαμύλη, με πλάνα που αποτυπώνουν ανάγλυφα τη νησιώτικη ατμόσφαιρα και το κλίμα της εποχής.

Η αρχή του δεύτερου κύκλου

ilektra.jpg


Το φινάλε της πρώτης σεζόν μάς άφησε με πολλά ερωτηματικά, που θα απαντηθούν στα νέα επεισόδια της σειράς. Εξοργισμένος και πληγωμένος, ο Σωτήρης συνειδητοποιεί ότι τον πρόδωσαν όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα: η γυναίκα του, ο πατέρας του και ο αδελφός του. Έτσι, μετατρέπεται αποθύμα σε θύτη, με τις επιλογές του να τον οδηγούν στο μοιραίο τέλος... Ο Νικόλας, από την άλλη, ακολουθεί την αντίθετη πορεία από τον αδελφό του. Καθώς έχει πια ξεσκεπαστεί, έρχεται η ώρα να τιμωρηθεί. Καταλήγει λοιπόν στο ψυχιατρείο, όπου η γνωριμία του με μια αδίστακτη γυναίκα τον μετατρέπει από θύτη σε θύμα

Σε απόγνωση, η Ηλέκτρα αισθάνεται προδομένη από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί στη ζωή της. Η Ηλέκτρα, ο Σωτήρης, ο Παύλος, η Νεφέλη και ο Νικόλας αγωνίζονται, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, να επιβιώσουν και να σταθούν στα πόδια τους. Κανείς όμως δεν ξέρει αν τελικά θα τα καταφέρουν...

Πηγή Τηλέραμα

Ηλέκτρα: Κρυφά πάθη και μυστικά έρχονται στο φως- Όσα θα δούμε στον 2ο ανατρεπτικό κύκλο

Ηλέκτρα: Η ανατρεπτική συνέχεια της συγκλονιστικής σειράς έρχεται στην ΕΡΤ1 τη νέα σεζόν!

Οι σειρές που συνεχίζονται την επόμενη σεζόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved