Ο Γιατρός: Σύμμαχοι και εχθροί του Βρεττού – Ο δικηγόρος που αλλάζει τα δεδομένα
Media

Ο Γιατρός: Σύμμαχοι και εχθροί του Βρεττού – Ο δικηγόρος που αλλάζει τα δεδομένα

Ο Γιατρός: Στη μετά Covid εποχή, ο γιατρός Ανδρέας Βρεττός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να συνεχίσει τη ζωή του με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, και στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA οι ήρωες, παλιοί αλλά και καινούριοι, θα βρεθούν μπροστά σε νέες προκλήσεις.

Ο γιατρός: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη χορεύει Ικαριώτικο στα γυρίσματα της σειράς

O-GIATROS-..jpg

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα του β', κύκλου της σειράς «Ο γιατρός» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Η ιστορία ξεκινά από το σημείο όπου την αφήσαμε πέρυσι και τώρα όλα ανατρέπονται, καθώς τα νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στο νοσοκομείο φέρνουν άλλη πνοή στις ζωές γιατρών και ασθενών...

Διλήμματα

Τον Δημήτρη Αποστόλου και τη Δανάη Βασιλειάδου θα τους δούμε να έρχονται μπροστά σε επαγγελματικά και προσωπικά διλήμματα, αλλά και σε αποφάσεις που θα φέρουν το συναίσθημα απέναντι στη λογική. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους; «Ο Δημήτρης είναι ένας από τους ειδικευόμενους της παθολογικής κλινικής. Είναι ευγενικός, πρόσχαρος, με χιούμορ, ένας γιατρός που προσπαθεί να αναπτύσσει ουσιαστικές σχέσεις με τους ασθενείς. Έχει ενθουσιασμό με τη δουλειά του και προσπαθεί να μαθαίνει όσο περισσότερα μπορεί δίπλα στον Ανδρέα, τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή όταν ήταν έφηβος» αναφέρει ο Παναγιώτης Εξαρχέας, που τον υποδύεται.

liosi-tamam.jpg

«Τον είδαμε να προσπαθεί πολύ με το ζήτημα της αναπηρίας του, αλλά ο έρωτάς του για τη Δανάη τον αναζωογόνησε και τον έκανε πιο δυνατό. Κατάφερε να κάνει το βήμα που φοβόταν και αποκάλυψε στους συναδέλφους του την κατάστασή του. Έτσι, συνεχίζει χωρίς μυστικά και πιο σίγουρος για τον εαυτό του. Το να βοηθάει τους άλλους ανθρώπους, όπως βοήθησαν και εκείνον παλιά, του είναι πολύ σημαντικά και ο βασικός λόγος που έγινε γιατρός. Από εδώ και στο εξής θα έχει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και ως γιατρός αλλά και ως άνθρωπος. Τι άφησε πίσω της η περίοδος την πανδημίας; Οι απώλειες κοντινών ανθρώπων, η εξαντλητική πίεση της δουλειάς, οι νέοι συνάδελφοι πώς άλλαξαν τον ίδιο αλλά και τις δυναμικές γύρω του; Η σχέση του με τη Δανάη θα παραμείνει ίδια; Η νέα πραγματικότητα θα φέρει καινούριες δυσκολίες. Θα καταφέρει αυτός και η ομάδα της παθολογικής κλινικής να τις ξεπεράσουν;» καταλήγει ο Παναγιώτης Εξαρχέας και δίνει τον λόγο στο... άλλο του μισό!

«Η Δανάη, όπως είδαμε και στην α' σεζόν, είναι μια νέα και ταλαντούχα γιατρός, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο ως ειδικευόμενη παθολόγος. Φέτος συνεχίζει να εξελίσσεται, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είναι γνωστή για την αφοσίωσή της και την επαγγελματική της ηθική, καθώς και για τη δοτικότητά της τόσο στους δικούς της ανθρώπους όσο και στους ασθενείς που αναλαμβάνει.
Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, παραμένει μια δυναμική και αποφασιστική παρουσία στο νοσοκομείο. Παράλληλα, εξετάζει περαιτέρω τη συναισθηματική της ζωή και τις προσωπικές της δυσκολίες, ως άνθρωπος που συνηθίζει να κινείται με άξονα το συναίσθημά του, αλλά συχνό καλείται να προτάξει τη λογική» επισημαίνει η Τζωρζίνα Λιώση, που ενσαρκώνει την ηρωίδα

Ο δικηγόρος που αλλάζει τα δεδομένα

1675856579175-892194878-syssovitis-12_3.jpg

Ο Αργυρής Σταθάτος είναι ένας δικηγόρος που μπαίνει στο νοσοκομείο και αναλαμβάνει έναν καθοριστικό ρόλο, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις καινούριες ανάγκες που παρουσιάζονται. «Ο Αργυρής Σταθάτος είναι ο δικηγόρος του διοικητικού συμβουλίου διαχείρισης του δημόσιου νοσοκομείου όπου διαδραματίζεται η ιστορία. Άνθρωπος για τη λύση ευαίσθητων και λεπτών υποθέσεων, παίρνει την εντολή να επαναξιολογήσει το ιατρικό προσωπικό, μετά από μια έντονη κρίση που πέρασε τονοσοκομείο. Με αυτή την αφορμή, θα επιδιώξει την αναβάθμιση και του ιατρικού εξοπλισμού» τονίζει ο Αλέκος Συσσοβίτης, που τον υποδύεται.

Πηγή Τηλέραμα


Ο Γιατρός spoiler: Η κρυφή σχέση του Απόστολου τον φέρνει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις

Ο γιατρός: Πώς θα εξελιχθεί η σχέση Δανάης και Δημήτρη;

ALPHA: Ο ΓΙΑΤΡΟΣ - Έλενα Μεγγρέλη: Η ψυχολόγος που καθορίζει την τύχη του Αντρέα στο νοσοκομείο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved