12+1 πρωταγωνίστριες που θα μας απασχολήσουν τηλεοπτικά τη νέα σεζόν!  
Media

12+1 πρωταγωνίστριες που θα μας απασχολήσουν τηλεοπτικά τη νέα σεζόν!  

Τηλεόραση, μικρή οθόνη, μυθοπλασία. Οι τρεις αυτές λέξεις, γένους θηλυκού, μοιραία δεν θα μπορούσαν να μη συμπεριλαμβάνουν αιθέριες υπάρξεις.

Οι ελληνικές σειρές θα «ανθίσουν» και την επόμενη σεζόν και μαζί τους υπέροχα πλάσματα. Σε κάποιες περιπτώσεις θα δούμε ηθοποιούς σε τελείως κόντρα ρόλους. Για πόσες όμως νεαρές ή μεγαλύτερες κυρίες μιλάμε; Για 13! Άλλες είναι ονόματα εκπλήξεις, άλλες ανήκουν στα new entries στο «γυαλί» και ορισμένες κάνουν επαναφορά. Ολική και μη. Για αρχή έχουμε την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, επίσης ηθοποιού, που είναι ολόιδια η μαμά της.

liantou-paralia.jpg

Η Αφροδίτη Λιάντου, που έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Μυρτάλη» στη «Γη της ελιάς» του Mega, ύστερα από μια σεζόν αποχής επιστρέφει δριμύτερη με πρωταγωνιστικό ρόλο στην «Παραλία» της ΕΡΤ. Αρτι αφιχθείσα στα Μάταλα της Κρήτης, θα υποδυθεί μια ηρωίδα κομβική για τις εξελίξεις της σειράς της δημόσιας τηλεόρασης, την Ιφιγένεια Τουφεξή. Ο δεύτερος κύκλος της «Παραλίας», διαδραματίζεται στα πρώτα χρόνια της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και «μπουστάρεται» από τη δημόσια τηλεόραση ως ένα από τα top πρότζεκτ της.

mixalopoulou.jpg

Το Mega-λo «Ταμπού»

«Ταμπού», από την άλλη, τιτλοφορείται η νέα δραματική σειρά μυστηρίου του Mega που συνυπογράφουν οι δημιουργοί της «Γης της ελιάς» (Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου) και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. Με φόντο τα Ιωάννινα, το «Ταμπού» ξετυλίγει το κουβάρι μιάς σκοτεινής υπόθεσης δολοφονίας. Ρόλο-κλειδί θα παίξει η Χρύσα Μιχαλοπούλου, που μετά τον ερχομό του παιδιού της-καρπού του έρωτά της με τον «MasterChef» Λεωνίδα Κουτσόπουλο επανακάμπτει τηλεοπτικά. Σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, πάλι, σε ρόλο-έκπληξη ουσιαστικά, θα αντικρίσουμε τη γνωστή τραγουδίστρια Demy. Θα υποδυθεί την Τζάκι, την αδελφή της Μαρίας Κάλλας, στη μίνι σειρά εποχής της ΕΡΤ «Η Μαρία που έγινε Κάλλας». Η μίνι σειρά των δέκα επεισοδίων, με τη σκηνοθετική υπογραφή της Όλγας Μαλέα, περιγράφει τα νεανικά χρόνια της μεγαλύτερης ντίβας της όπερας του 20ού αιώνα. Στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την πρωτοεμφανιζόμενη σοπράνο και φοιτήτρια υποκριτικής Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου.

Photo-by-Demy-on-May-27-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-sleepwear..jpg

H Δανάη Παππά, που εξίταρε το τηλεοπτικό κοινό ως «Θοδώρα» στον «Σασμό». Το επόμενο βήμα της είναι στον «Άγιο Έρωτα», την ολοκαίνουργια δραματική σειρά του Alpha. Το στάρι αφορά μια νεαρή που ερωτεύεται παράφορα έναν ιερωμένο (Δπμήτρης Γκοτσόπουλος). Εκείνος, επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του έπειτα από πολλά χρόνια κρύβοντας μυστικά, αλλά και σχέδιο εκδίκησης. Η προσέγγιση μεταξύ των δύο θα είναι καθοριστική όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τον κύκλο τους.

danouuz_1718822502_3394051605928562235_232794193.jpg

«Έχω παιδιά» με Ευγενία και Αθηνά

Ακόμα μια πρωταγωνίστρια του «Σασμού» επιλέγει κάτι διαφορετικό για την επόμενη σεζόν, συγκεκριμένα κωμωδία. Η «Στέλλα», λοιπόν, του σίριαλ, που μέχρι τέλους κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, κατά κόσμον Ευγενία Σαμαρά (σ.σ. τις προηγούμενες μέρες ήταν στο Κουφονήσι με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη και τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό Σάντυ Χατζηιωάννου), θα πρωταγωνιστεί στη νέα οικογενειακή κωμωδία του Mega «Έχω παιδιά», την οποία -surprise, surprise- υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής (με το ασύλληπτο χιούμορ!). Στο ίδιο έργο πρωταγωνιστεί και η δημοφιλέστατη Γυθειώτισσα ηθοποιός και επιχειρηματίας μόδας Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά επιστρέφει ύστερα από αρκετά χρόνια σε αμιγώς κωμική σειρά -την περσινή σεζόν κρατούσε βασικό ρόλο στη δραματική κομεντί του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς». Κωμωδία επέλεξαν άλλες δύο γοητευτικές κυρίες. Ο λόγος για την Άλκηστη Ζιρώ, που γνωρίσαμε στα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά στην ΕΡΤ1, και τη Νατάσσα Εξηνταβελώνη, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Παράδεισο των κυριών» του Alpha. Τώρα εντάσσονται στο βασικό καστ της νέας καθημερινής κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», που, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος της, θα περιγράφει ευτράπελα σε μια γειτονιά του Παγκρατίου στην Αθήνα.

marianna-kimouli.jpg

Η Μαριάννα Κιμούλη πάλι, κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, που μοιάζει πολύ στη μητέρα της, ήταν από τις εκπλήξεις της φετινής σεζόν. Κρατώντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στις «Ψυχοκόρες», αυτόν της «Μαρίκας», της μεγαλύτερης από τις τρεις αδελφές Πολύζου, που κακοποιήθηκαν βάναυσα σε πλούσια σπίτια της Αθήνας και της επαρχίας, μας κέρδισε με την αμεσότητά της. Η Μαριάννα λοιπόν εντάσσεται στο καστ του δεύτερου κύκλου του σίριαλ «Ο γιατρός» με τον (αγαπημένο) Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη βεβαίως βεβαίως, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το φθινόπωρο από τον Alpha.

Μια «Μάγισσα» στο «Grand Hotel»

Η επόμενη τηλεοπτική στάση, από την πλευρά της Καλλιόπης Χάσκα εν προκειμένω και ύστερα από τον ρόλο της σαγηνευτικής μεν, ραδιούργας δε «Μεταξίας» στον πρώτο κύκλο της «Μάγισσας», θα είναι πάλι στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός με το εντυπωσιακό βιογραφικό -μεταξύ άλλων περιλαμβάνει σπουδές στο Μπέρκλεϊ της Βοστόνης- συμφώνησε να παίξει στην ελληνική εκδοχή του «Grand Hotel». Πρόκειται για διεθνή τηλεοπτική επιτυχία, που έχουμε δει σε αγγλική, γαλλική, ισπανική και όποια άλλη βερσιόν μπορείτε να φανταστείτε και αφορά την αναζήτηση μιας κοπέλας.

kalliopichaska_1716124828_3371421878670418629_421393650.jpg

Ο πρωταγωνιστής είναι ο αδελφός της' εξαφανισμένης, η οποία ενώ εργάζεται στο «Grand Hotel» χάνονται τα ίχνη της. Ψάχνοντάς την, εκείνος θα βρεθεί ενώπιον δολοπλόκων, θα βγάλει στη φόρα ένοχα μυστικά, θα συγκρουστεί με «ισχυρούς», θα ρισκάρει τη ζωή του. Η σειρά είναι εποχής, διαδραματίζεται το 1925, και αν η παραγωγή είναι «περιποιημένη», ακριβή, με υψηλό budget, όπως οι αντίστοιχες ξένες, επειδή ακριβώς μιλάμε για ωραιότατο σενάριο, μπορεί να τα πάει καταπληκτικά και από πλευράς τηλεθέασης. Μεταφερμένη στα ελληνικά, διανθίζεται με ιστορικές αναφορές που αφορούν τη Μικρά Ασία, καθώς δίπλα στο πολυτελές ξενοδοχείο, που «αλά γκρέκα» θα είναι στην Κηφισιά, θα βρίσκεται καταυλισμός προσφύγων από εκείνες τις περιοχές. Έχουμε όμως και τη μεταφυσική «Διάφανη αγάπη», με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, από τον Alpha. Πρωταγωνίστριες θα είναι η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, που το κοινό γνώρισε από το «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη στο Open και στη συνέχεια είδε στη «Σκοτεινή θάλασσα» του Mega.

Από το ίδιο έργο, comeback κάνει και η εντυπωσιακή Ιζαμπέλλα Φούλοπ, την οποία τη σεζόν που τελείωσε το κοινό είδε σε έναν από τους πλέον σκοτεινούς ρόλους της χρονιάς, αυτόν της «Δέσπως» στο «Προξενιό της Ιουλίας». Τέλος, η διεθνούς φήμης πλέον Κλέλια Ανδριολάτου, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του Mega μέσω Netflix, βρέθηκε στην Τουρκία για μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, εξαργυρώνοντας τη δημοσιότητά της. Όσον αφορά τα της TV τώρα, τα τέσσερα τελευταία επεισόδια της σειράς θα προβληθούν το φθινόπωρο στο Mega και στη διεθνή streaming πλατφόρμα - τη No 1 στον κόσμο, για να ακριβολογούμε.

Πηγή: Απογευματινή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved