Open: Οι ανανεώσεις των συμβολαίων, το deal με τον Κουσουλό και η Ντίνα Νικαλάου
Media

Open: Οι ανανεώσεις των συμβολαίων, το deal με τον Κουσουλό και η Ντίνα Νικαλάου

Ημέρες συζητήσεων και αποφάσεων για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και στο OPEN οι συσκέψεις και τα μαγειρέματα δεν έχουν τέλος για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν που αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστική.

Τα πράγματα είναι ακόμη ρευστά, όσον αφορά στις εσωτερικές εξελίξεις ενώ παράλληλα κάποια πρόσωπα φαίνεται πως έχουν ήδη οριστικοποιήσει τη συνεργασία τους με το Ανοιχτό κανάλι.

Η άγνωστη «κουμπαριά» του Κουσουλού με τον Μουζουράκη!

kousoulos

Ο Πέτρος Κουσουλός θα είναι OPEN και τη νέα σεζόν

Ο Πέτρος Κουσουλός που βρέθηκε πέρυσι στο τιμόνι της εκπομπής Ανοιχτές Υποθέσεις είναι ένα από τα πρόσωπα που επιθυμεί ο σταθμός να συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημοσιογράφος βρίσκεται λίγο πριν υπογράψει καθώς τόσο το κανάλι όσο και ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την πορεία της εκπομπής.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας που βρίσκεται στο OPEN εδώ και αρκετά χρόνια είναι ένα από τα πρόσωπα που συνεχίζουν.

Η έκπληξη έρχεται από την Ντίνα Νικολάου που την περασμένη σεζόν είδαμε στη σχετική στήλη της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», ανανεώνει επίσης τη συνεργασία της με το κανάλι.

nikolaou-4.jpg

Τέλος, δεδομένο θεωρείται πως η Ελένη Τσολάκη θα βρίσκεται στο τιμόνι της πρωινής καθημερινής εκπομπής όμως κανένας από τους συνεργάτες της δεν έχει κλείσει ακόμη.

Κουσουλός για Καραϊβάζ: «Με πήραν και μου είπαν ότι δολοφονήθηκε! Οι επόμενοι μήνες ήταν εφιαλτικοί»

«Είμαι συντετριμμένος, χάλια ψυχολογικά»! Ο Λύτρας έστειλε μήνυμα σε δημοσιογράφο μέσα από τη φυλακή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved