Κάρμεν Ρουγγέρη: Όσα αποκαλυπτει για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας»
NDP photo agency
Media

Κάρμεν Ρουγγέρη: Όσα αποκαλυπτει για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Η Μαρία που έγινε Κάλλας»

Η Κάρμεν Ρουγγέρη επιστρέφει φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» και μιλάει για τον ρόλο πρόκληση που αναλαμβάνει... 

Όπως αποκαλύπτει θα υποδυθεί τη γιαγιά της Μαρίας Κάλλας και μιλάει για τα κοινά και τις αντιθέσεις που έχει με την ηρωίδα της...

maria-callas.jpg

Τον χειμώνα θα σας απολαύσουμε στη σειρά «Η Μαρία που έγινε Κόλλας». Πώς νιώθετε που είστε μέρος αυτής της δουλειάς;

Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένη που είμαι μέρος της σειράς, θα με στενοχωρούσε αν δεν ήμουν, γιατί έχω κάνει σπουδές πάνω στο κλασικό τραγούδι στην Περούτζια της Ιταλίας. Αυτό είναι το είδος μου. Χαίρομαι λοιπόν πάρα πολύ που θα παίζω στην εξαιρετική βιογραφική σειρά που παρουσιάζει τα πρώτα χρόνια της ζωής της Μαρίας Κάλλος.

Υποδύεστε τη γιαγιά της Μαρίας Κόλλας;

Ναι, είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος και χαίρομαι που υποδύομαι μία γιαγιά εκείνης της εποχής. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είναι κόρη μου η Ελένη Ράντου, γιατί την αγαπώ. Γενικώς, το καστ είναι πολύ καλό και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δημιουργό της σειράς μας, την Όλγα Μαλέα.

Στην τηλεόραση σας έχουμε αγαπήσει σε ρόλους γιαγιάδων...

Αγαπώ τους ρόλους που έχω κάνει στην τηλεόραση, έχω εισπράξει και πολλή αγάπη από τον κόσμο. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, μη νομίζεις ότι η ηρωίδα μου είναι η κλασική γιαγιά. Κοιτάζει περισσότερο τον εαυτούλη της. (Γελάει.) Δεν παροτρύνει την εγγονή της να ακολουθήσει το όνειρό της. Αντιθέτως, της λέει να κάνει κάποια άλλη δουλειά.

Έχετε κάποιο κοινό στοιχείο με τον ρόλο;

Όχι, δεν έχω κοινά στοιχεία με την ηρωίδα και αυτή είναι η ομορφιά της δουλειάς μας. Δεν μοιάζουμε καθόλου, γιατί εγώ είμαι από τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα. Η προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά και τα εγγόνια μου. Ίσως το μόνο που μπορώ να βρω ως κοινό είναι το γεγονός ότι κι εγώ παροτρύνω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί να μη σπουδάσουν μόνο θέατρο αλλά να κάνουν κι άλλες σπουδές για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Έχετε ξεκινήσει τα γυρίσματα;

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ξεκινήσει, ωστόσο δεν έχω γυρίσει ακόμη τις σκηνές μου. Θα μπω στο σετ το προσεχές διάστημα.

Πηγή: My TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved