Διάφανη Αγάπη: Θλίψη, πόνος, θάνατος- Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha
Διάφανη Αγάπη: Η νέα σειρά του Alpha
Media

Διάφανη Αγάπη: Θλίψη, πόνος, θάνατος- Όσα θα δούμε στη νέα σειρά του Alpha

Ανατροπές, μυστήριο, δράση, αγωνία και μια ρομαντική ιστορία αγάπης κυριαρχούν στο σενάριο της νέας δραματικής σειράς του ALPHA που θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο και φέρει τον τίτλο, Διάφανη αγάπη.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ιταλικό σίριαλ «La Porta Rossa» και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα. Την προσαρμογή του σεναρίου έχει αναλάβει το δίδυμο των επιτυχιών Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, ενώ τη σκηνοθεσία ο Σπύρος Ρασιδάκης. Η νέα δραματική σειρά αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες, το δυνατό καστ, τη ρομαντική ιστορία αγάπης και τις ανατροπές. Πρωταγωνιστές είναι οι Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά-Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, κ.ά.

Διάφανη Αγάπη- Η υπόθεση

diafani agapi - 1

Η ιστορία ξεκινά στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου εκεί κείτονται δύο πτώματα και δίπλα τους υπάρχουν όπλα. Φαίνεται ότι έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλο. Σύντομα, οι μπλε φάροι της Αστυνομίας αναβοσβήνουν και οι αστυνομικοί απομονώνουν τη σκηνή του εγκλήματος. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Οι συνάδελφοί του, ο Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), ο Χάρης (Μιχάλης Σαράντης), η Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και ο διευθυντήςτου τμήματος, Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς), κινούνται στον χώρο σαν να μπν.είναι εκείνος εκεί. Εν τώ μεταξύ, ο Στέφανος έχει δει πολλά τέτοια περιστατικά στα δέκα χρόνια υπηρεσίας του, αλλά αυτή η υπόθεση είναι διαφορετική από τις άλλες. Γιατί αυτή είναι η δική του δολοφονία!

Ξαφνικά, μια κόκκινη πύλη ανοίγει για να τον οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο. Μπερδεμένες εικόνες, που ανήκουν στο μέλλον, τον εμποδίζουν να την περάσει. Βλέπει τη σύζυγό του, Άννα Καραλή (Χαρά-Μάτα Γιαννάτου), και κάποιον να προσπαθεί να τη σκοτώσει. Εκείνος αντιστέκεται, δεν περνάει την πύλη. Κι αυτό γιατί δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο... Σ’ αυτή τη νέα «ζωή» που ανοίγεται μπροστά του συνοδοιπόρος του είναι η Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), μία 17χρονη έφηβη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Αρκεί άραγε η δική της βοήθεια για να αποτρέψει τη δολοφονία της γυναίκας του;

Διαβάστε επίσης:

Διάφανη Αγάπη: Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου έρχεται - Όλα όσα θα δούμε

Διάφανη αγάπη - Νίκος Ψαρράς: «Θα υπάρχουν ανατροπές σε κάθε επεισόδιο»

Διάφανη αγάπη - Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης: «Ήθελα να δουλέψω σε ένα πρότζεκτ με ποιότητα σαν αυτό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved