17 κλωστές έρχονται στο Mega: Η συγκλονιστική πραγματική ιστορία ενός τσαγκάρη
17 κλωστές έρχονται στο Mega: Η συγκλονιστική πραγματική ιστορία ενός τσαγκάρη
Media

17 κλωστές έρχονται στο Mega: Η συγκλονιστική πραγματική ιστορία ενός τσαγκάρη

Η μίνι δραματική σειρά εποχής «17 Κλωστές» έρχεται τη νέα σεζόν στη συχνότητα του MEGA για να παρασύρει τους θεατές σε μια συγκλονιστική ιστορία.

Ένας καλοκάγαθος τσαγκάρης μετατρέπεται σε κατά συρροήν δολοφόνο, αφαιρώντας τη ζωή πολλών ανθρώπων, ύστερα από μία σειρά προσωπικών συμφορών.

17 κλωστές: Αποκλειστικές εικόνες από την παρουσίαση της νέας σειράς & οι ιστορίες από τα γυρίσματα

17klostes-tsilira-vlaxos.jpg

Μία συγκλονιστική ιστορία, που βασίζεται στο συνταρακτικό μυθιστόρημα του Πάνου Δημάκη, το οποίο είναι εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, έρχεται τη νέα χρονιά στη συχνότητα του MEGA. 0 λόγος για τις «17 Κλωστές», μία παραγωγή της COSMOTETV, που θα μεταδοθεί για πρώτη φορά και στην ελεύθερη τηλεόραση και υπολογίζεται να προβληθεί στις αρχές της επόμενης σεζόν. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα προσεγμένο σίριαλ εποχής, διάρκειας έξι επεισοδίων, το οποίο φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Σωτήρη Τσαφούλια. Το σενάριο υπογράφουν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη, η μουσική είναι του Μίνωος Μάτσα και η εκτέλεση παραγωγής της Tanweer Productions. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος υποδύεται τον καλοκάγαθο τσαγκάρη Αντώνη, που βλέπει μέσα σε λίγα χρόνια τη ζωή του να καταστρέφεται, όταν αποφασίζει να πάρει εκδίκηση, πραγματοποιώντας την πρώτη μαζική σφαγή στην Ελλάδα.

Η υπόθεση

Οι «17 Κλωστές» έκαναν πρεμιέρα: Οι κόρες του Τσαφούλια, η Άννα Μενενάκου και οι επώνυμοι καλεσμένοι

vlaxos.jpg

Η ιστορία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και διαδραματίζεται από το 1906 έως το 1909 στα Κύθηρα. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης που όλοι αγαπούν, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Κατηγορείται ότι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί σεξουαλικά μία γυναίκα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και πρόκειται για ένα κατασκεύασμα του συζύγου της, που θέλει να τον εκδικηθεί διότι κατάλαβε ότι η γυναίκα του προσπάθησε να φλερτάρει μαζί του.

Η τοπική κοινωνία καταδικάζει τον Αντώνη. Χάνει την αγαπημένη του, τη δουλειά του και αναγκάζεται να φύγει. Μετακομίζει στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ορθοποδήσει. Δυστυχώς, η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην πόλη, αφήνοντας τον νεαρό άντρα οργισμένο απέναντι σε όλο τον κόσμο. Μη μπορώντας να κάνει πλέον διαφορετικά και έχοντας χάσει τα πάντα, ο Αντώνης αποφασίζει να επιστρέφει στα Κύθηρα και να πάρει εκδίκηση.

Διαβάστε επίσης:

Μιρέλλα Παπαοικονόμου: Η καθημερινότητά της στα Κύθηρα, η ηλικία, οι δυο γιοι & το εγγόνι της

Πάνος Δημάκης: Απαντά στο «παράπονο» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τις «17 Κλωστές»

Πάνος Δημάκης: Το Γεράκι, το Chase και το βιβλίο του, «Δεκαεπτά Κλωστές»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved