Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ζευγάρια στη δίνη των γεγονότων
Media

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ζευγάρια στη δίνη των γεγονότων

Η γη της ελιάς: Ο έρωτας απλώνει τα δίχτυα του παντού στα νέα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς.

Ο τέταρτος κύκλος αναμένεται «δυναμίτης» από την πένα της Βάνας Γεωργίου που υπογράφει το σενάριο, και τον Ανδρέα Γεωργίου στο σκηνοθετικό πρόσταγμα. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στον τέταρτο κύκλο, σχέσεις φθαρμένες αποζητούν αλλαγή, ο έλεγχος χάνεται και η κατάσταση γίνεται εκρηκτική, επιφυλάσσοντας πολλές απρόβλεπτες συνέπειες για τους ήρωες.

Κουράκος- Αριάδνη: Με τον πρώην της … μαμάς

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Ο Μιχάλης κάνει κόλαση τη ζωή του Δημοσθένη

kourakos-ariadni-elia.jpg

Πόσες πίκρες να αντέξει ο Στάθης σε αυτήν τη σειρά; Για πολλούς μήνες έβλεπε τον Κουράκο ζευγάρι, και αργότερα σύζυγο της Ιουλίας, κι έλιωνε... Ο ίδιος ήταν εγκλωβισμένος σε ένα γάμο που δεν ήθελε, και είχε πάντα στην καρδιά του την πρώτη του μεγάλη αγάπη. Μπορεί η σχέση του Στάθη με την Ιουλία να πέρασε από σαράντα κύματα, αλλά είναι πια μαζί. Όμως, ο Κουράκος μπαίνει ξανά ανάμεσά τους, ως σύντροφος πια της κόρης τους! Η Αριάδνη δείχνει τρελά ερωτευμένη μαζί του, το ίδιο κι αυτός, όμως τόσο ο Στάθης όσο και η Ιουλία αισθάνονται τουλάχιστον... άβολα από τη σχέση αυτή. Η ακατανίκητη έλξη ανάμεσα στον Κουράκο και στην Αριάδνη δεν βρίσκει εμπόδια και σαρώνει. Σε πρώτη φάση αυτή η σχέση πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Κωνσταντίνος- Ισμήνη: Κοντά στον χωρισμό

Η γη της ελιάς- 4ος κύκλος: Διαλύεται ο γάμος Μάνου και Μαρίνας

konstantinos-ismini.jpg

Στο γάμο του Τζον με την Αθηνά η Ισμήνη, τυφλωμένη από ζήλια για τη σχέση του Κωνσταντίνου με τη γραμματέα του Σοφία, χόρεψε ένα αισθησιακό τσιφτετέλι για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Γιώργη και πυροδότησε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, με αποκορύφωμα την έκρηξη του Λυκούργου, που την έδιωξε από το σπίτι. Στα νέα επεισόδια θα δούμε την Ισμήνη να ζητά από τον Κωνσταντίνο να τη συγχωρέσει, όμως εκείνος δεν λυγίζει, γεγονός που δίνει στη Σοφία την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί...

Ιουλία – Στάθης: Παραδοσιακός γάμος

ioulia-stathis-elia.jpg

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Αποχαιρέτησε» τη Γη της Ελιάς - Οι πρώτες φώτο από τις διακοπές του

Η Ιουλία και ο Στάθης είναι ένα ζευγάρι που έχει περάσει από σαράντα κύματα. Όταν η Ιουλία εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι ονειρεύεται θρησκευτικό γάμο, αποφασίζουν να σκεφτούν καλύτερα πώς τελικά θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη καιτο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με δόξα και τιμή. Όμως θα έχουν ακόμη εμπόδια να ξεπεράσουν, όπως ένα πολύ μεγάλο δικαστήριο: των παράνομων υιοθεσιών. Η Ιουλία θα περάσει δύσκολα ψυχολογικά, καθώς θα ανακαλέσει στη μνήμη της όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε, και η κατάθεσή της θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη. Το χειρότερο όμως είναι πως η υπόθεση δεν θα έχει θετική έκβαση. Και τότε η σχέση της με την Αριάδνη θα κλονιστεί για ακόμα μία φορά.

Μιχάλης- Αφροδίτη- Χρήστος: Ερωτικό τρίγωνο δυναμίτης

Η γη της ελιάς: Μία μεγάλη τραγωδία χτυπά την πόρτα των Βρεττάκων- Ο τραγικός θάνατος

afroditi-xristos.jpg

Η Αφροδίτη πέρασε πολλά όταν ο σύζυγός της λοξοδρόμησε με την Αριάδνη, την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας... Βέβαια, ο Χρήστος, συνειδητοποιώντας ότι ο γάμος του με τη γοητευτική γιατρό κινδυνεύει, της προτείνει ένα ταξιδάκι αναψυχής στο εξωτερικό, μήπως και καταφέρουν να τον σώσουν. Η Αφροδίτη ενθουσιάζεται με την πρόταση και ενημερώνει την Ειρήνη, η οποία, από τη μεριά της σκέφτεται ότι θα. . . μπορούσε να πάει κι εκείνη μαζί τους με τον Παρασκευά! Το ρομαντικό ταξίδι για δύο που σχεδίαζε ο Χρήστος! Και δεν είναι μόνο αυτό...

mixalis-elia.jpg

Σύντομα η Αφροδίτη γνωρίζει τον γοητευτικό Μιχάλη Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ), φίλο του Τζον που φτάνει στον τόπο τους με την παιδοψυχολόγο σύντροφό του, Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), για να αναλάβει τα κτήματα των Βρεττάκων βοηθώντας τον Μάνο. Η σχέση του νεοφερμένου ζευγαριού έχει τσακίσει προ πολλού, οπότε ο Μιχάλης ανοίγει τα φτερά του για άλλη φωλιά, της Αφροδίτης.

Αθηνά- Τζον: Κρίση στους νιόπαντρους

Γη της Ελιάς - Ιορδανίδης: Οι απίθανες φώτο από το σπίτι των Βρεττάκων με τον "πατέρα" του, Γαλανό

gi-tis-elias-athina-tzon.jpg

Δεν πρόλαβαν να χαρούν το γάμο τους, και άρχισαν τα προβλήματα. Στον τέταρτο κύκλο θα δούμε ότι από τη φωτιά στο σπίτι των Βρεττάκων κινδυνεύει η μικρή Αγγελική. Η μικρή σώζεται, αλλά η Ελευθερία, που την πρόσεχε, πεθαίνει από τις αναθυμιάσεις. Τα μεγάλα προβλήματα για το νιόπαντρο ζευγάρι θα τους τα προκαλέσει η Φιλιώ, που ήδη έχει δείξει τις προθέσεις της απέναντι στη νεοφερμένη κόρη του Τζον. Η Νάνσυ (Βαρβάρα Ντέσκα) αποφασίζει να παραμείνει στη Μάνη, και αυτό ανησυχεί τη Φιλιώ, που ξεπερνά τα όρια με τη ζήλια της. Οι συγκρούσεις τους φτάνουν στα άκρα όταν πιάνονται στα χέρια. Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι και βρίσκει δωμάτιο σε ξενώνα. Η διαμάχη των κοριτσιών επηρεάζει και τη σχέση του ζεύγους.

Δημοσθένης- Ασπασία: Η κόρη τους θύμα απαγωγής

dismothenis-aspasia.jpg

Ο γοητευτικός Μιχάλης Χατζής, όπως αποδεικνύεται, δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τα κτήματα των Βρεττάκων, αλλά αυτό που θέλει στην πραγματικότητα είναι να πλήξει τον Δημοσθένη! Μάλιστα, άμεσα και χωρίς περιστροφές του ανοίγει τα χαρτιά του. Παράλληλα απάγεται η Ειρήνη (με αρχηγό της συμμορίας μια γυναίκα, την παιδοψυχολόγο Νόρα), και ο Δημοσθένης με την Ασπασία ζουν εφιαλτικές στιγμές... Άραγε έχει σχέση ο Χατζής με την απαγωγή της μικρής; Είναι συνεργάτης της Νόρας ή δεν έχει ιδέα για το ποιόν της συντρόφου του; Στο μεταξύ ο Παρασκευάς, που αγαπά την Ειρήνη, συμπαραστέκεται όσο μπορεί στην Ασπασία και στον Δημοσθένη, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος κινεί γη και ουρανό συντονίζοντας τους συνεργάτες του και τελικά καταφέρνουν να εντοπίσουν τη μικρούλα έγκλειστη σε μια αποθήκη. Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

Τον αναγνωρίζετε τον 11χρονο δίπλα στον Κούλλη Νικολάου που σήμερα πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς;

Γη της Ελιάς: Καθηλωτικό το τρέιλερ για τη νέα σεζόν! Οι ζωές όλων αλλάζουν δραματικά

Κουλουκάκου: Στα γυρίσματα με τον γιο της και τον κρατάει αγκαλιά ο Νίκος Γαλανός – Το υπέροχο καρέ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved