Άγιος έρωτας: Παράνομες συναντήσεις, μυστικά και ένα πάθος που αποκαλύπτεται
Media

Άγιος έρωτας: Παράνομες συναντήσεις, μυστικά και ένα πάθος που αποκαλύπτεται

Άγιος έρωτας: Παράνομες συναντήσεις, μυστικά, ίντριγκες, απαγορευμένους έρωτες, ακόμα και δολοφονίες αναμένεται να μας αφηγηθούν μέσα από το σενάριό τους οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη, ενώ ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος υπογράφει τη σκηνοθεσία σε αυτή τη νέα καθημερινή σειρά του ALPHA.

Η ιστορία

Σε κάτι που θυμίζει αμυδρά, αλλά μόνο αμυδρά, τα αξέχαστα «Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας», νεαρός γοητευτικός παπάς, ο πατήρ Νικόλαος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), καταφθάνει σε συντηρητική επαρχιακή πόλη...

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα - Η ηρωίδα που θα υποδυθεί και οι πρώτες της δηλώσεις

Dhmhtrhs-Gkotsopoylos.jpg

Όταν ο δρόμος του συναντηθεί με τη Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα Μ της περιοχής (Δημήτρης Παπανικολάου), τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα. Η Χλόη είναι η αδυναμία του πατέρα της, με τον οποίο όμως θα έρθει σε σύγκρουση όταν * θελήσει να ακολουθήσει την καρδιά της. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο γοητευτικός παπάς και καθηγητής θεολογίας δεν βρίσκεται καθόλου τυχαία εκεί, μια και πίσω από το γαλήνιο πρόσωπό του κρύβονται πολλά »» , »μυστικά, αλλά και ένα τρομερό σχέδιο εκδίκησης. Γιατί και ποιον θα εκδικηθεί; Άγνωστες προς παρόν οι συγκεκριμένες... ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αυτός βέβαια είναι ο βασικός άξονας της σειράς, μια και γύρω από τους κεντρικούς ήρωες θα κινούνται πολλοί ακόμα χαρακτήρες αυτής της μικρής πόλης, «φορτωμένοι» επίσης με πολλά μυστικά και ψέματα: Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Κωνσταντίνος Κοντογεωργόπουλος, Γιούλη Γεωργακοποΰλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή κ.ά. Εδώ να συμπληρώσουμε ότι την πρωτότυπη μουσική για τη σειρά γράφει ο Στέφανος Κορκολής!

Η Χλόη και η πρόκληση

Αποκλειστικό-Άγιος έρωτας: H νέα προσθήκη στο All-Star Cast της νέας καθημερινής σειράς του Alpha

Danah-Pappa-Dhmhtrhs-Papanikolaoy.jpg

Η Δανάη Παππά, μετά την παρουσία τριών σεζόν στον «Σασμό», καλείται να ερμηνεύσει εδώ την παθιασμένη Χλόη, που θα ερωτευτεί τον νεαρό παπά, κάτι που φυσικά δεν θα αρέσει καθόλου στον... προύχοντα πατέρα της, που έχει πολλά να κρύψει. Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, ο συγκεκριμένος ρόλος αποτελεί γι' αυτή μια πρόκληση: «Πιστεύω πως ο ρόλος της Χλόης είναι μια πρόκληση, και λόγω ηλικίας (η Χλόη είναι μια νεότερη κοπέλα από μένα) και λόγω εποχής. Θέλω πολύ να δω πώς υπάρχω σε μια τέτοια συνθήκη και χαίρομαι γι' αυτή την ενδιαφέρουσα πρόκληση και οπτική». Και συνεχίζει: «Πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία κινείται χρονικά στη δεκαετία του '50. Μια εποχή για την οποία έχω ακούσει πολλά, αλλά δεν την έχω ζήσει και για μένα ήταν ένα δέλεαρ. Επίσης σημαντικός παράγοντας για τη συμμετοχή μου στη σειρά ήταν όλοι οι συντελεστές, με τους οποίους ήθελα πολύ να συνεργαστώ».

Dhmhtrhs-Papanikolaoy.jpg

Όσο για τον χαρακτήρα που θα τη δούμε να υποδύεται; “Η Χλόη είναι η κόρη του προύχοντα του χωριού. Μια νεαρή κοπέλα, η οποία είναι ερωτευμένη. Η Χλόη λοιπόν θα ανακαλύψει τον εαυτό της και θα απομυθοποιήσει πολλά πράγματα και ανθρώπους στη ζωή της». Πηγή: Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

Άγιος έρωτας - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ο ρόλος του ιερέα δεν είναι ένας απλός ρόλος»

Άγιος Έρωτας-Δανάη Παππά: Αυτός είναι ο ρόλος της στη σειρά! Η ηρωίδα της μετά τη Θοδώρα του Σασμού

Ηρώ Μουκίου: Αγνώριστη η ηθοποιός - Ο νέος ρόλος στη σειρά του Alpha, «Άγιος έρωτας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved