Ο τιμωρός: Από φίλοι θανάσιμοι εχθροί
Ο τιμωρός: Από φίλοι θανάσιμοι εχθροί
Media

Ο τιμωρός: Από φίλοι θανάσιμοι εχθροί

Μετά τον επιτυχημένο «Σασμό», ο Δημήτρης Λάλος επιστρέφει ως «Τιμωρός» στην πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά, μια φιλόδοξη παραγωγή που έρχεται στον ALPHA την επόμενη σεζόν.

Κεντρικός ήρωας ο Μάρκος, ένας άντρας που βιώνει μια ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον. Μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο, που τον ενσαρκώνει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, και τον πατέρα του φίλου του.

papaspiliopoulos-9.jpg

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Ο Τιμωρός

Τον τελευταίο, τον Λεωνίδα, τον άνθρωπο που στήνει πλεκτάνη μαζί με τον γιο του για να καταστρέφει τον ήρωα, υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, που ξεχώρισε στον «Παράδεισο των Κυριών». «Ο "Τιμωρός" είναι μια ιστορίας αγάπης φιλίας προδοσίας και εκδίκησης. Μια ιστορία για τον πλούτο και την εξουσία, την απληστία και την ανάγκη του ανθρώπου να κρατήσει αυτά που έχει» αποκαλύπτει ο ταλαντούχος ηθοποιός και συνεχίζει: «Ο Λεωνίδας είναι ένας επιχειρηματίας πολύ επιτυχημένος στις κατασκευές και στις εκδόσεις και ετοιμάζεται με κάποιον τρόπο να εισέλθει και στην πολιτική. Πολυεπίπεδος απρόβλεπτος, με πρόσχημα την οικογένεια και την ευτυχία της έχει αποκτήσει μια τεράστια περιουσία, αλλά πίσω από όλα κρύβονται η τεράστια φιλοδοξία του και η αγάπη του για το παιχνίδι της εξουσίας. Νομίζω ότι στο πρόσωπο του "τιμωρού" ο Λεωνίδας θα βρει έναν ισάξιο αντίπαλο».

Marina-Kaloghroy.jpg

Η Μαρίνα Καλογήρου θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Ο τιμωρός στον alpha

Ο Λεωνίδας και ο γιος του φρόντισαν να καταδικαστεί άδικα ο Μάρκος για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε και να οδηγηθεί στη φυλακή. Είκοσι χρόνια μετά, εκείνος αποφυλακίζεται και καταστρώνει το δικό του σχέδιο για να τους κάνει να πληρώσουν. Και αυτούς αλλά και την πρώην αγαπημένη του (Μαρίνα Καλογήρου), που κατέληξε στην αγκαλιά του κολλητού του...

Δειτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λάλος: Αγνώριστος ο ηθοποιός - Είπε τέλος στη γενειάδα και τα μακριά μαλλιά

Ο Τιμωρός γυρίζεται στο σπίτι από τους «Λατρεμένους γείτονες»; Το βίντεο που ανέβηκε και... κατέβηκε

Ο Τιμωρός: Στον αέρα το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ της σειράς-Ποιος θα κερδίσει την καρδιά της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved