Παιχνίδια εκδίκησης: Μία … τρίχα φέρνει την καταστροφή
Media

Παιχνίδια εκδίκησης: Μία … τρίχα φέρνει την καταστροφή

Παιχνίδια εκδίκησης: Ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ εκτυλίσσεται όταν μια γυναίκα, που ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της, ανακαλύπτει ότι εκείνος την απατά με μια πολύ νεότερή της.

Μια γιατρός είναι παντρεμένη με έναν κτηματομεσίτη και έχουν έναν γιο. Όλα κυλούν ομαλά και ευχάριστα, σε μια καθημερινότητα γεμάτη δυσκολίες και ανατροπές. Μια μέρα βρίσκει μια ξανθιά τρίχα στο μαντίλι του άντρα της και αμέσως υποπτεύεται πως την απατά και μάλιστα με τη βοηθό του!

lampropoulou-(1).jpg

Αντί όμως να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του, αποφασίζει να μιλήσει σε έναν συνάδελφό της στο νοσοκομείο όπου εργάζεται. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψει πας η ερωμένη του συζύγου της είναι η κόρη ενός ασθενούς της και ότι ο συνάδελφος στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί το συμβάν γνώριζε ήδη την αλήθεια... Η γιατρός έρχεται σε σύγκρουση με τον άντρα της όταν εκείνος αρνείται οποιαδήποτε εξωσυζυγική σχέση και η ίδια σπεύδει σε έναν δικηγόρο που ειδικεύεται στα διαζύγια...

Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν

kouris-2014.jpg

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Νίκος Κουρής θα ενσαρκώσουν το πρωταγωνιστικό δίδυμο της νέας σειράς θρίλερ του ΑΝΤ1. «Θα με δείτε στον ρόλο μιας γυναίκας που τα έχει όλα! Είχε μια λαμπερή, επιτυχημένη ζωή. 'Ένα γεγονός όμως της αποκάλυψε ότι ζούσε μέσα σε ένα ψέμα και τότε ήρθε αντιμέτωπη με τα βαθύτερα της ένστικτα. Περνώντας από την εξήγηση και την τιμωρία, οδηγήθηκε στην άνοιξη, στο φως και στην ανάκτηση της αίσθησης του δικαίου» ξεκαθαρίζει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Ο... άπιστος άντρας της δεν αποκαλύπτει πολλά. Απλώς μας θέτει τους προβληματισμούς του...

«Για τη σειρά μας δεν έχω να πω πολλά ή μάλλον δεν έχω να δώσω καμία απάντηση... Θα κάνω όμως μερικές ερωτήσεις. Μπορεί κάποιος να είναι ερωτευμένος με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα, ανεξαρτήτως φύλου; Το τρίτο πρόσωπο ανανεώνει τη σχέση ή την καταστρέφει; Αντέχει κάποιος την προδοσία; Μπορεί να μην εκδικηθεί;» είπε ο Νίκος Κουρής και η συνέχεια το φθινόπωρο επί της οθόνης!

Διαβάστε επίσης:

Νέο λουκ για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου - Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά το τέλος του Σασμού!

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Διψά για εκδίκηση στη νέα σειρά του ANT1

Νίκος Κουρής: Η νέα έξοδος με τον γιο του και το ιδιαίτερο στιλ τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved