Άγιος έρωτας – Δανάη Παππά: «Είναι μεγάλη πρόκληση αυτός ο ρόλος. Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που…»
Media

Άγιος έρωτας – Δανάη Παππά: «Είναι μεγάλη πρόκληση αυτός ο ρόλος. Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που…»

Άγιος Έρωτας: Ένας ιερέας με κρυμμένα μυστικά καταφθάνει σε μια μικρή πόλη μέχρι που ο έρωτας του χτυπά την πόρτα.

 

Ο πατήρ Νικόλας, τον οποίο υποδύεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ερωτεύεται τη νεαρή και αγαπημένη κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής, Χλόη, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά!

5e294670-gkotsopoulos-pappa.jpg

Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη και η Δανάη Παππά σε ένα νέ promo βίντεο που κοινοποίησε ο Alpha, αναφέρει: «Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της. Αρχίζει να καταλαβαίνει τις σχέσεις που υπάρχουν στην οικογένειά της. Ανακαλύπτει καινούργια συναισθήματα. Είναι τα πρώτα της πατήματα στην ενηλικίωση».

«Για μένα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση αυτός ο ρόλος και για το νεαρό της ηλικίας και για την εποχή πολύ. Θα περάσω πολύ ωραία ψάχνοντας τη Χλόη» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/reel/C-a7nGLMmfe/

Άγιος Έρωτας: Η υπόθεση της σειράς

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δε μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά την Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου).

Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στον Άγιο Έρωτα - Η ηρωίδα που θα υποδυθεί και οι πρώτες της δηλώσεις

Αποκλειστικό-Άγιος έρωτας: H νέα προσθήκη στο All-Star Cast της νέας καθημερινής σειράς του Alpha

Άγιος έρωτας - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ο ρόλος του ιερέα δεν είναι ένας απλός ρόλος»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved