Η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά-Μαρία Κίτσου: «Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου»
Media

Η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά-Μαρία Κίτσου: «Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου»

Η Μαρία Κίτσου, όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό θα είναι η πρωταγωνίστρια του δεύτερου κύκλου της σειράς Η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά και μιλάει για τον ρόλο που έχει αναλάβει, δηλώνοντας ενθουσιασμένη! 

Η πρωταγωνίστρια μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 εν ώρα γυρισμάτων αποκάλυψε πότε τής έγινε η πρόταση για τη σειρά ενώ μίλησε με λεπτομέρειες για την ηρωίδα της, την Πανδώρα Μοντιλιάνι που θα ενσαρκώσει στη σειρά!

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Η Λεώνη και ο Αντόνιο αποκαλύπτονται

kitsou-magissa-flegomeni-kardia.jpg

«Βρισκόμαστε στον πύργο των Λασκαραίων. Μόλις τελειώσαμε το πρώτο teaser. Με τον Λευτέρη συνεννοούμαστε με τα μάτια. Είναι σαν να γύρισα σε μια γνώριμη αγκαλιά ενός σκηνοθέτη που λατρεύω. Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή, νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η πρόταση μού έγινε σε μια παράσταση της Μήδειας που έγινε το καλοκαίρι. Μου σιγοψιθύρισαν ότι σκοπεύουν να κάνουν κάτι σαν prequel και με είχαν στο μυαλό τους για τον ρόλο αυτό. Δεν μου είπαν πολλά πράγματα. Μου είπαν ότι θα είναι ένας αντιήρωας!»

Η Μαρία Κίτσου επίσης πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου. Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου. Νομίζω θα καθηλώσει το κοινό μοναδικά. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο!

Το prequel ξεκινάει με την Πανδώρα και ήρωες που θα εισαχθούν στη σειρά και θα δουν πώς ξεκίνησε η κατάρα».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C-c3h3FosTY/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved