Η φωτιά στον Βαρνάβα απείλησε το συνεργείο του OPEN
Society

Η φωτιά στον Βαρνάβα απείλησε το συνεργείο του OPEN

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 11/08, σε αγροτοδασική έκταση στον Βαρνάβα, με τις φλόγες να πλησιάζουν επικίνδυνα τον οικισμό.

Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ το συνεργείο του OPEN βρέθηκε στο σημείο για να καλύψει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

Μεγάλη πυρκαγιά στον Βαρνάβα: Φλόγες 50 μέτρων - Μηνύματα 112 για εκκενώσεις σπιτιών

Κατά τη ζωντανή σύνδεση, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ζιάκας μετέφερε τη δραματική κατάσταση στους τηλεθεατές, ενώ οι φλόγες έφταναν ολοένα και πιο κοντά στο σημείο όπου βρισκόταν το συνεργείο.

1723389842117-352343585-varnavas.jpg

«Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ. Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρε πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπαίνει».

«Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά. Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος, καθώς οι εικόνες που μετέδιδε ο Παναγιώτης Λιανός στον αέρα ήταν σοκαριστικές.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved