Γιάννης Δρακόπουλος: «Το Σόι σου κόπηκε πρόωρα λόγω απόφασης του καναλιού»
Media

Γιάννης Δρακόπουλος: «Το Σόι σου κόπηκε πρόωρα λόγω απόφασης του καναλιού»

Ο Γιάννης Δρακόπουλος, αν και σπούδασε πολιτικό μηχανικός, γρήγορα τον κέρδισε η υποκριτική, με τον ίδιο έχοντας την στόφα ενός γνήσιου κωμικού να μπορεί να μεταπηδά με εξαιρετική ευκολία από τον έναν ρόλο στον άλλον. «Σφηνάκια», «Το σόι σου», «Ποιος Παπαδόπουλος», «Πρώτος από εμάς» είναι μερικές μόνο από τις σειρές μέσα από τις οποίες κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του κοινού, που πλέον τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα.

Ο Γιάννης Δρακόπουλος μίλησε για το αν έχει βιώσει την ανεργία αλλά και αν είναι θετικός στο remake της σειράς Το Σοι σου.

drakopoulos-(1).jpg

Αρκετοί συνάδελφοί σας έχουν έρθει αντιμέτωποι με την ανεργία, εσείς έχετε βιώσει κάτι τέτοιο;

Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία ειδικά στις αρχές της καριέρας μου, μέχρι να με μάθουν οι παραγωγοί και οι αρμόδιοι. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος, πολύ ρευστός και αλλάζουν πολλά σε εργασιακό επίπεδο και όχι μόνο. Δεν βιαζόμουν όμως ποτέ, το γεγονός ότι όλα μου ήρθαν σιγά σιγά, με βοήθησε στο να έχω μια σταθερότητα και στα οικονομικά μου.

-Το γεγονός ότι η επιτυχία ήρθε σταδιακά, σας βοήθησε ώστε να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα;

Σίγουρα βοηθάει. Δεν ξέρω πώς θα ήταν τα πράγματα αν μου ερχόταν νωρίς μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολα διαχειρίσιμο.

-Οι επαναλήψεις της σειράς «Το Σόι» σου σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Θεωρείτε ότι η σειρά αυτή είχε ακόμη μέλλον;

Φυσικά είχε ακόμη ζωή το «Σόι σου». Κόπηκε όμως πρόωρα λόγω της απόφασης του καναλιού, γιατί κανείς συντελεστής δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να σταματήσει.

drakopoulos.jpg

-Θα ήσασταν θετικός σε ένα remake της σειράς;

Θα ήμουν θετικός σε ένα remake, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να γίνει. Ήμασταν πάρα πολύς κόσμος, δεν ήταν 3-4 άτομα. Ήμασταν δυο οικογένειες με 7-8 μέλη η κάθε μια και είναι δύσκολο να καταφέρει να μας μαζέψεις όλους .Ήταν πάντως μια πολύ καλή δουλειά και πέραν του αποτελέσματος, ήταν ωραία και τα γυρίσματα και όλη η διαδικασία. Αυτό δεν το συναντάς τόσο εύκολα, όλο αυτό το ωραίο κλίμα, είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος στο περιοδικό Λοιπόν.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Δρακόπουλος: «Τα παιδιά μου δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ασχοληθούν με την υποκριτική»

Γιάννης Δρακόπουλος: «Δεν είδα ποτέ το θέατρο σαν ψυχοθεραπεία, αλλά σαν δουλειά»

Γιάννης Δρακόπουλος: «Φυσικά και έχω βιώσει ανεργία»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved