Power of Love: Καβγάς ανάμεσα σε Δήμο-Νίκη: «Τι άνθρωπος είσαι εσύ;»- Καραβάτου: «Είναι σοκαριστικό»
Media

Power of Love: Καβγάς ανάμεσα σε Δήμο-Νίκη: «Τι άνθρωπος είσαι εσύ;»- Καραβάτου: «Είναι σοκαριστικό»

Power of Love: Ανέβηκαν ιδιαίτερα οι τόνοι ανάμεσα σε Νίκη και Δήμο, δύο παίκτες που έχουν ήδη στο στήθος τους τις κονκάρδες ασυλίας. 

Αφορμή για τον καβγά τους ήταν οι αλληλοκατηγορίες που άρχισαν να ακούγονται για «στημένες» ψηφοφορίες.

dimos-niki-power-2.jpg

Ο Δήμος ζητούσε επίμονα να μάθει από τη Νίκη τι ακριβώς είχε γίνει με την Μαρκέλλα η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι, γεγονός που κόστισε στον Δήμο ο οποίος είχε ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη. Η Νίκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δήμου ήταν εκείνη που ανακάτεψε τα πράγματα την ίδια στιγμή που ο ίδιος δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα να σκεφτεί ότι ίσως είχε ερωτικό ενδιαφέρον για εκείνη.

Κατηγόρησε μάλιστα ευθέως τη Νίκη ότι λέει ψέματα. Επίσης την κατηγόρησε ότι μαζί με κάποια από τα κορίτσια έστησαν ψηφοφορία για να φύγει η Μαρκέλλα, γεγονός που όμως αρνήθηκε με θυμό η Νίκη.

Ο καβγάς γενικεύτηκε όταν ο Δήμος παραδέχτηκε ότι και τα αγόρια έστησαν ψηφοφορία προκειμένου ο ίδιος να πάρει κονκάρδα προκειμένου να βγει ραντεβού με τη νέα παίκτρια, την Ανδριάνα που τον ενδιαφέρει ερωτικά.

Κάτι που έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καραβάτου η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της που τα αγόρια του παιχνιδιού θεωρούν λιγότερο μεμπτό το ότι έστησαν εκείνοι κάποια ψηφοφορία ενώ κατηγορούν για τον ίδιο λόγο τις κοπέλες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved