Γιάννης Αρβανιτίδης: «Ήταν αρρωστημένο, είχα φτάσει στο άκρο»
Media

Γιάννης Αρβανιτίδης: «Ήταν αρρωστημένο, είχα φτάσει στο άκρο»

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης μίλησε στην κάμερα του Summer's Cool για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μάχη που έδωσε στο παρελθόν για να χάσει τα παραπανήσια κιλά που είχε.

«Μετά τα 18 μου γυμνάζομαι πολύ συστηματικά, σχεδόν καθημερινά. Πέρασα από μία φάση που είχα αρκετά κιλά και ήθελα να τα ξεφορτωθώ. Ζύγιζα περίπου 120, ήμουν 118 και κάτι. Έφτασα στα 73, τα λιγότερα που έχω φτάσει», είπε αρχικά ο Γιάννης Αρβανιτίδης και συνέχισε:

Κατερίνα Λιόλιου: Οι celebrities που την τίμησαν στην πρεμιέρα της - Sold out από το πρώτο διήμερο

arbanitidh.jpg

«Ήταν αρρωστημένο άκρο δυστυχώς. Δηλαδή, αν κατά λάθος έπεφτε ένας κόκκος ζάχαρης στο στόμα μου για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να έβαζα αθλητικά παπούτσια – ακόμη κι αν ήταν 6 η ώρα το πρωί – και να πήγαινα για τρέξιμο».

Και τόνισε σε άλλο σημείο: «Παλαιότερα ήμουν καλύτερα σωματικά, ίσως είχα και χαμηλότερο ποσοστό λίπους αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος. Έφτασα σε ένα σημείο τελικά να θέλω το κάτι παραπάνω αλλά αυτό δεν υπήρχε. Καλό είναι να αγαπάμε το κορμί μας όπως είναι, να νιώθουμε καλά και το κίνητρο να είναι η υγεία και όχι κάτι άλλο. Είναι καλό ένας καλλιτέχνης να ντύνεται ωραία, να είανι καθαρός, να ντύνεται ωραία, να προσέχει τον εαυτό του. Μπορεί να είσαι ο πιο γυμνασμένος άνθρωπος του κόσμου και να βγάζεις κάτι κακό, όπως έκανα εγώ, γιατί δεν τα είχα καλά με τον εαυτό μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved