Μαρία Χάνου: Αγνώριστη μετά τη "Μουρμούρα"-Η επιστροφή στον Alpha, ο νέος ρόλος & η μεγάλη αλλαγή
Media

Μαρία Χάνου: Αγνώριστη μετά τη "Μουρμούρα"-Η επιστροφή στον Alpha, ο νέος ρόλος & η μεγάλη αλλαγή

Στον Alpha επιστρέφει η Μαρία Χάνου και μάλιστα εντελώς διαφορετική από αυτό που την είχαμε συνηθίσει.

Η ηθοποιός είναι η μεγάλη έκπληξη στο πρωταγωνιστικό καστ της νέας δραματικής σειράς Τιμωρός που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Δημήτρης Λάλος, η Μαρίνα Καλογήρου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά γύρω τους, υπάρχουν άνθρωποι που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις ζωές τους.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Συγκινημένη στη θεατρική πρεμιέρα της κόρης της, Μαρίας Χάνου

Η Μαρία Χάνου επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από εκείνον που έκανε στην τηλεοπτική Μουρμούρα.

Ο ALPHA έφερε στη δημοσιότητα, νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και βλέπουμε νέα πρόσωπα και αγαπημένους ηθοποιούς να τα ενσαρκώνουν.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρίας Χάνου για τον ρόλο της.

Δείτε τις εικόνες:

33ee.jpg
3322ww2.jpg

Η υπόθεση

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: Ο ΤΙΜΩΡΟΣ, μια σύγχρονη σειρά, σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες, έρχεται στον Alpha με τη νέα σεζόν. Πρόκειται για μία πρωτότυπη δραματική σειρά, με πρωτότυπο σενάριο, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα ο οποίος βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο. Θύμα αυτής της πλεκτάνης, ο ήρωας βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και τον πόθο για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιος/οι είναι ο/οι υπεύθυνος/οι που καταστράφηκε η ζωή του.

Σε ένα γύρισμα της τύχης, μετά από πολλά χρόνια, καταφέρνει να ορθοποδήσει κι επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων των έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους.

Ο μόνος λόγος για να ζήσει; Η εκδίκηση!

Ενθουσιασμένος ο Δημήτρης Λάλος - Ο Σασμός τελειώνει, ο Τιμωρός έρχεται!

Τιμωρός: Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα δούμε στο πλευρό του Δημήτρη Λάλου

«Ο Τιμωρός» της Marvel γίνεται... ελληνική σειρά! Η υπόθεση & ο ρόλος του Δημήτρη Λάλου

H αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και η πιο δυσάρεστη κατάσταση που βίωσε ως παιδί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved