Η επιστροφή Καμπουράκη, οι οντισιόν του Masterchef και το απαραίτητο φως του ERTFLIX
Media

Η επιστροφή Καμπουράκη, οι οντισιόν του Masterchef και το απαραίτητο φως του ERTFLIX

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται οι υπεύθυνοι των καναλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και μπορεί εμείς να απολαμβάνουμε ακόμη τις καλοκαιρινές ημέρες οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν ήδη ανεβάσει ταχύτητες για να είναι όλα έτοιμα στις πρεμιέρες.

Και επίσημα στο δυναμικό του ACTION 24 βρίσκεται ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή του από το OPEN. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος θα έχει τα ηνία της ενημέρωσης κάθε Σάββατο και Κυριακή, παρουσιάζοντας μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή την εκπομπή «Action Σαββατοκύριακο». Η πρεμιέρα έχει οριστεί για το Σάββατο 31 Αύγουστου στις 06.00 το πρωί και η διάρκεια του προγράμματος θα είναι τέσσερις ολόκληρες ώρες, με τους δύο οικοδεσπότες να μεταδίδουν ειδήσεις, πραγματοποιώντας ζωντανές συνδέσεις και ανταποκρίσεις, ενώ ταυτόχρονα θα υποδέχονται στο στούντιο και πολλούς καλεσμένους.

201710171058470.0003_DIMITRIS_KAMPOYRAKIS_16102017.jpg

Σε φάση παραγωγής βρίσκεται ο νέος, 9ος κύκλος της επιτυχημένης εκπομπής μαγειρικής του STAR «MasterChef». Όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στην παραγωγή οι νέες αιτήσεις συμμετοχής, ενώ αυτό το διάστημα αναμένεται να αρχίσουν και οι πρώτες οντισιόν. Επομένως, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα καθίσουν ξανά στις θέσεις των κριτών, προσπαθώντας να βρουν τα νέα μαγειρικά ταλέντα της χώρας.

MasterChef-2024-Trith-11.6.2024-stis-21.00.jpg

Τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης έδωσαν ραντεβού στο αεροδρόμιο και ξεκίνησαν την παραγωγή της νέας τους εκπομπής που θα προβληθεί στον ΑΝΤΙ. Ο σταθμός είχε δώσει προσωρινό τίτλο για το εν λόγω εγχείρημα «S&G Reunion», ωστόσο οι δύο παρουσιαστές σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρονται σε αυτό ως «World Party Reunion». Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν λοιπόν ξεκινήσει και τα πρώτα επεισόδια πρόκειται να προβληθούν το προσεχές φθινόπωρο.

tanimanidis-mavridis.jpg

Μία από τις λιγοστές ζωντανές εκπομπές του φετινού καλοκαιριού είναι το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ «Summer’s cool», με οικοδεσπότες τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τη Μαριάντα Πιερίδη. Το ρεπορτάζ του περιοδικού μας αναφέρει ότι ο σταθμός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο η ευχάριστη αυτή παρέα, που συμπληρώνουν η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης, να συνεχίσει την πορεία της και τη νέα σεζόν. Μάλιστα, αν αυτή η σκέψη τελικά προχωρήσει, π ομάδα πρόκειται να «μετακομίσει» από την καθημερινή μεσημεριανή ζώνη σε εκείνη του Σαββατοκύριακου. Βρισκόμαστε λοιπόν αν αναμονή των εξελίξεων και των τελικών αποφάσεων.

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται- Όλες οι εκπομπές της πρωινής ζώνης

summers-cool-d.jpg

Σε φάση προετοιμασίας βρίσκεται η νέα μίνι σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ1 με τίτλο «Το απαραίτητο φως». Ο Δημήτρης Καπουράνης είναι ένας από τους ηθοποιούς που έχουν συμφωνήσει να βρίσκονται στην εν λόγω παραγωγή, ενώ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται ο Αναστάσης Ροϊλός με την Ευγενία Δημητροπούλου. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σίριαλ, που υπογράφουν σεναριακά η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και η Κάτια Κισσονέργη και σκηνοθετικά ο Λάμπης Ζαρουτιάδης, προορίζεται για το β’ μισό της σεζόν. Παράλληλα, όμως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει νωρίτερα από την προβολή του στην τηλεόραση, καθώς θα είναι διαθέσιμο πρώτα στο ERTFLIX. Η σειρά παρουσιάζει τη ζωή της Λουίζας Λασκαράτου, που είναι κόρη μεγαλοδικηγόρου της Αθήνας. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα της αναγκάζει τη γυναίκα να επιστρέφει από το εξωτερικό, όπου ζει και εργάζεται. Μια απροσδόκητη κληρονομιά γίνεται η αιτία να αμφισβητήσει όσα ήξερε για το παρελθόν της οικογένειάς της.

Δύο αγαπημένα τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ1 έχουν πάρει το «πράσινο φως» και επιστρέφουν τη νέα σεζόν με άκρως ανανεωμένη διάθεση. Ο λόγος για το τηλεπαιχνίδι «Switch» και την εκπομπή μαγειρικής «ΠΟΠ Μαγειρική» που παρουσιάζουν η Ευγενία Σαμαρά και ο Ανδρέας Λαγός, αντίστοιχα. Για την ακρίβεια, ο καταξιωμένος σεφ θα υποδεχτεί το κοινό σε νέα κουζίνα, με ανανεωμένη διακόσμηση και μουσικό σήμα, καθώς και διαφορετικές ενότητες.

samara.jpg

Ωστόσο, βασικοί στόχοι της εκπομπής παραμένουν η ανάδειξη των ανεκτίμητης αξίας αγαθών της ελληνικής γης και η διαφύλαξη των παραδόσεων της γαστρονομίας, προβάλλοντας τοπικά προϊόντα. Μαζί του ο Ανδρέας Λαγός θα έχει ξανά καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, ηθοποιούς και συγγραφείς που θα τον βοηθούν να μαγειρέψει, παρουσιάζοντας τις δικές τους γαστρονομικές προτιμήσεις και εμπειρίες.

1676470460809-426562782-lagos.PNG

Συγχρόνως, η Ευγενία Σαμαρά θα προσκαλέσει τις πιο κεφάτες παρέες στο «Switch», όπου οι παίκτες καλούνται να δοκιμάσουν τις γνώσεις και την ταχύτητά τους, διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Παράλληλα, κάθε Παρασκευή, θα συνεχίσει να υποδέχεται αγαπημένα πρόσωπα, καλλιτέχνες, αθλητές και όχι μόνο, οι οποίοι θα παίζουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διαβάστε επίσης:

Πρεμιέρα κάνουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές της ΕΡΤ1 ανανεωμένες και εμπλουτισμένες

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται- Όλες οι εκπομπές της πρωινής ζώνης

Αυτές είναι οι τηλεοπτικές παρέες του Σαββατοκύριακου

Οι τηλεοπτικές καραμπόλες, οι ανατροπές και οι… αμετακίνητοι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved