Ώρες αγωνίας- Η Μπαχάρ σε κρίσιμη κατάσταση- Οι περιλήψεις των επεισοδίων της εβδομάδας
ozcan soysal
Media

Ώρες αγωνίας- Η Μπαχάρ σε κρίσιμη κατάσταση- Οι περιλήψεις των επεισοδίων της εβδομάδας

Όσα θα δούμε στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Μπαχάρ, αυτή την εβδομάδα. Η Μπαχάρ βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές αποκαλύψεις και ανάμεσα σε αυτές μαθαίνει πως είναι η μοναδική κληρονόμος του πατέρα του Τιμούρ και της ανήκουν τα πάντα. Ωστόσο, δεν προλαβαίνει να χαρεί καθώς το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Η Νεβρά υποβάλλεται στο χειρουργείο και έπειτα από κάποιες ώρες οι γιατροί ενημερώνουν τον Τιμούρ πως η ευτυχώς η επέμβασή της πέτυχε και είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστεί χημειοθεραπεία. Αργότερα, η δικηγόρος της Μπαχάρ έρχεται στο νοσοκομείο για να μιλήσει ιδιαιτέρως στον Τιμούρ. Τον συμβουλεύει να προσλάβει κι αυτός δικηγόρο και, το κυριότερο, να δεχτεί το συναινετικό διαζύγιο που ζητά η Μπαχάρ, γιατί διαφορετικά ένας πόλεμος μπορεί να του κοστίσει πολύ ακριβά. Εντω μεταξύ, η Ρενγκίν, προσπαθώντας να επιταχύνει τις εξελίξεις, εξαναγκάζει την Τσαγλά να πληγώσει ανεπανόρθωτα την καλύτερη της φίλη.Έτσι, το ίδιο βράδυ, η γυναίκα ζητάει από τη Μπαχάρ να μιλήσουν και της αποκαλύπτει ότι η Πάρλα είναι κόρη του Τιμούρ. Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη αλλά οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ για εκείνη. Λίγο μετά, μία νοσηλεύτρια της δείχνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η Ρενγκίν με τον Τιμούρ σε μία τρυφερή στιγμή μέσα στο νοσοκομείο. Αν και η Μπαχάρ απογοητεύεται τώρα ξέρει πως έχει στα χέρια της τις αποδείξεις που χρειαζόταν για να πάρει διαζύγιο από τον Τιμούρ.

Η Μπαχάρ ανακοινώνει το διαζύγιό της

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-34-(3).jpg

Η Μπαχάρ ενημερώνει και τα παιδιά, την Ουμάι και τον Ουράς, ότι η Πάρλα είναι ετεροθαλής αδελφή τους. Αυτή η αποκάλυψη συγκλονίζει την Ουμάι, η οποία αμέσως μόλις συναντιέται με την Πάρλα ξεσπά εναντίον της με βία. Οι δύο κοπέλες πιάνονται στα χέρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της Παρλά. Μάλιστα, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ειδοποιούνται τόσο η Ρενγκίν όσο και το Τιμούρ ο οποίος καταλαβαίνει πως με τις πράξεις του προκαλεί κακό στα παιδιά του. Εν τω μεταξύ, η Νεβρά διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει την επιτυχία της επέμβασής της και ταυτόχρονα την επέτειο γάμου της Μπαχάρ και του Τιμούρ. Η τελευταία δέχεται να παραστεί κάνοντας χάρη στην άρρωστη γυναίκα αλλά επιφυλάσσει μία έκπληξη σε όλους και ιδιαιτέρως στον Τιμούρ. Συγκεκριμένα, ενώ της ζητούν να πει δύο λόγια για τα τόσα χρόνια γάμου της εκείνη ανακοινώνει σε όλους το επικείμενο διαζύγιό τους. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή ο Τιμούρ λαμβάνει το βίντεο που τον δείχνει με τη Ρενγκίν στο νοσοκομείο στο κινητό του και αντιλαμβάνεται πως ο γάμος του έχει τελειώσει για πάντα. Όσο και αν η Νεβρά προσπαθεί να αποφύγει τα σχόλια και τα κουτσομπολιά από τους παρευρισκόμενους δεν τα καταφέρνει και η Μπαχάρ με την Τσαγλά αποχωρούν.

Ζητούν από Ρενγκίν & Τιμούρ να παραιτηθούν

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-32-(9).jpg

Η Πάρλα είναι απαρηγόρητη, γιατί η επίθεση της Ουμάι της προκάλεσε κάταγμα στο χέρι και τώρα θα χρειαστεί να περάσει πολύς καιρός μέχρι να μπορέσει να ζωγραφίσει ξανά. Εν τω μεταξύ, μετά τη φωτιά στο νοσοκομείο, η ασφαλιστική εταιρία συνέλεξε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας: ο φακός έχει «συλλάβει» μια τρυφερή στιγμή του Τιμούρ με τη Ρενγκίν και τα πλάνα έχουν διαρρεύσει σε όλο το προσωπικό. Εξαιτίας του μεγέθους του σκανδάλου, ο Αρχίατρος ζητά και από τους δύο να παραιτηθούν προκαλώντας τους μεγάλο πρόβλημα και προβληματισμό. Ωστόσο, π Ρενγκίν είναι και ικανοποιημένη που πια όλοι γνωρίζουν την αλήθεια για την κόρη της και δεν χρειάζεται πια ο Τιμούρ να είναι απών από τη ζωή της.

Η Μπαχάρ κληρονομεί τα πάντα

1724241698259-740238334-BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-34-(3).jpg

Η Μπαχάρ στο ραντεβού με τη δικηγόρο της ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό: χωρίς να το ξέρει, είναι η κληρονόμος ολόκληρης της περιουσίας του πεθερού της, ακόμη και του σπιτιού όπου έμενε τόσα χρόνια η οικογένεια. Όμως η Νεβρό υποθήκευσε το σπίτι χωρίς να co πει στην Μπαχάρ, έπεσε θύμα απάτης από έναν κύριο που της έλεγε πως την αγαπάει και έχασε τα χρήματα της υποθήκης.Όταν η Νεβρό και ο Τιμούρ ενημερώνονται για όσα έμαθε η Μπαχάρ, βρίσκονται σε πραγματικό αδιέξοδο και δεν ξέρουν πώς θα της επιστρέφουν όσα της στέρησαν όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, εκείνη είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσα της αναλογούν και μάλιστα λίγες μέρες αργότερα συναντά τον Τιμούρ στις δικαστικές αίθουσες. Το δικαστήριο αποδίδει προσωρινά την οικία Γιαβούζογλου στην Μπαχάρ, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της υποθήκης.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-36-(3).jpg

Έτσι, ο Τιμούρ και η Νεβρό αναγκάζονται να πάνε σε ξενοδοχείο, ενώ η μαμά της Μπαχάρ μαζί με τα παιδιά έρχονται να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι. Αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή ενωμένοι και να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες στιγμές που τους σημάδεψαν. Δίπλα στην Μπαχάρ, σε όλα όσα περνάει, βρίσκεται πάντα ο Εβρέν, και είναι πια ξεκάθαρο πως τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο δεν είναι μόνο φιλικά. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν τολμά να το παραδεχτεί. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλα ρόδινα για την Μπαχάρ. Κάποια στιγμή αισθάνεται αδυναμία και, έπειτα από εξετάσεις, μαθαίνει ότι το σώμα της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη. Ο Εβρέν της λέει πως θα πρέπει άμεσα να υποβληθεί και πάλι σε επέμβαση για να καταφέρει να επιβιώσει. Ο Τιμούρ ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και αποφασίζει αυτή τη φορά να κάνει ό,τι μπορεί για να τη σώσει, ώστε να εξιλεωθεί για όσα πέρασε η γυναίκα εξαιτίας του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved